Οι τραυματίες θα… έπαιρναν τίτλο! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Οι τραυματίες θα… έπαιρναν τίτλο! (vids)

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ μπήκε για ακόμα μία φορά στα πιτς και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει δέκα σταρ του ΝΒΑ που έχουν ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς. Αλήθεια, από ποιον θα έχανε αυτή η ομάδα;

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό. Είτε ομαδικό σπορ κάνει κάποιος, είτε ατομικό, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να μείνει εκτός εξαιτίας ενός τραυματισμού. Άλλοτε πιο σοβαρού, άλλοτε όχι και τόσο…

Τη φετινή σεζόν μόνο λίγοι δεν είναι οι σταρ του ΝΒΑ που έχουν μπει στα πιτς. Από τον… καλοκαιρινό Πολ Τζορτζ, μέχρι τον πιο πρόσφατο Ντέρικ Ρόουζ.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί… Η συγκεκριμένη δεκάδα χτύπαγε -εύκολα- τον τίτλο!

Ντέρικ Ρόουζ

Ξεκινάμε με τον παίκτη που μας έδωσε -δυστυχώς- την αφορμή. Τον πιο άτυχο αν θέλετε. Ο Ντέρικ Ρόουζ αναδείχθηκε MVP το 2011 και ήταν έτοιμος να οδηγήσει τους Σικάγο Μπουλς ξανά στην κορυφή. Ωστόσο, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί έβαλαν… φρένο στα όνειρα του. Πρόσφατα πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου (σ.σ. μηνίσκος) το ευχάριστο, όμως, είναι πως λογικά προλαβαίνει τα playoffs!

Πολ Τζορτζ

Ο Πολ Τζορτζ δεν πρόλαβε να παίξει φέτος! Τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί σε επίσημο ματς των Πέισερς. Ο Πολ Τζορτζ είχε σπάσει το πόδι του, βρίσκεται, όμως, πολύ κοντά στην επιστροφή του, έχοντας αφήσει πίσω την ατυχία του περασμένου καλοκαιριού.

Κέβιν Ντουράντ

Από κάταγμα ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και ο KD. O MVP του 2014 έχει μπει ήδη στο χειρουργείο δύο φορές φέτος και -όπως είναι λογικό- δεν έχει βοηθήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ όπως… αποδεδειγμένα μπορεί. Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Ντουράντ έχει παίξει σε μόλις 27 ματς…

Στιβ Νας

Ο χρόνος που διανύουμε είναι ο τελευταίος του συμβολαίου του Στιβ Νας με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Από πέρυσι είχε προβλήματα στη μέση και φέτος δεν έχει καταφέρει να εμφανιστεί σε κανένα παιχνίδι. Μοιάζει δεδομένο πως ο Νας θα βάλει τέλος στην καριέρα του μετά το τέλος της σεζόν και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα παίξει ξανά σε επίσημο ματς πριν το… αντίο.

ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν

Τις πρώτες του πέντε σεζόν έχασε μόλις 11 ματς. Φέτος έβαλε το όνομα του στη λίστα με τους τραυματίες για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα. Ο λόγος για τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν των Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μυικό τραυματισμό (σ.σ. τένοντας) και έμεινε στα πιτς για 21 σερί αναμετρήσεις!

Τζαμπάρι Πάρκερ

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν πέρυσι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φέτος διάλεξαν στο Νο.2 τον Τζαμπάρι Πάρκερ και είχαν στο πλάνο να τους βάλουν μαζί, προκειμένου να επανέλθουν στο προσκύνιο. Η ατυχία, όμως, χτύπησε τον Πάρκερ, ο οποίος τον Δεκέμβριο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα η rookie του χρονιά να ολοκληρωθεί με άδοξο τρόπο.

Κόμπι Μπράιαντ

Ταλαιπωρημένους από τραυματισμούς είναι και ο Κόμπι Μπράιαντ τα τελευταία χρόνια. Αχίλλειος, γόνατο και τώρα… ώμος. Ο Black Mamba υπέστη ρήξη στροφικού πετάλου στον δεξιό ώμο, μπήκε ξανά στο χειρουργείο και… τελείωσε για φέτος. Ευχή όλων είναι η επόμενη σεζόν να μην έχει καμία σχέση με τις τελευταίες τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ντουάιτ Χάουαρντ

Από τις ομάδες που στοχεύουν ψηλά είναι οι φετινοί Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Ωστόσο, χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη. Ο Superman έπαιξε για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα και κάτι ημέρες (σ.σ. 23/1) και από τότε βρίσκεται εκτός… μάχης, λόγω οιδήματος στο δεξί γόνατο. Ο Χάρντεν… βγάζει για την ώρα τα κάστανα από τη φωτιά, χρειάζεται, όμως και τον Χάουαρντ στο πλευρό του!

Καρμέλο Άντονι

O «Μέλο» το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να συνεχίσει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο η φετινή σεζόν των Νικς είναι… εφιάλτης! Στόχοι δεν υπάρχουν, συνεπώς ούτε λόγος για να συνεχίσει να… πιέζεται ο Καρμέλο Άντονι. Ο ηγέτης των Νικς μπήκε στο χειρουργείο με πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού του γόνατου και θα τον δούμε ξανά από τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Κρις Μπος

Η περίπτωση του Κρις Μπος δεν είναι… αγωνιστική και είναι η πιο σοβαρή! Εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα στο Μαϊάμι, ήρθαν τα δυσάρεστα νέα από τον Κρις Μπος για να… ταράξουν άπαντες στις τάξεις των Χιτ! Ο Μπος μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή, υπήρξαν σενάρια ακόμα και πρόωρο τέλος στην καριέρα του, αλλά -για την ώρα- το δεδομένο είναι πως δεν θα παίξει ξανά για φέτος. Για το μέλλον… βλέπουμε.

 

NBA Τελευταία Νέα