ΠΑΟΚ: Με αυτή την άμυνα, δεν πας για τίτλο

ΠΑΟΚ: Με αυτή την άμυνα, δεν πας για τίτλο

Κώστας Ζάλιαρης
ΠΑΟΚ: Με αυτή την άμυνα, δεν πας για τίτλο

bet365

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναλύει το gazzetta.gr, αδυνατεί να υπερασπιστεί την εστία του και συνεχίζει να δέχεται γκολ από κάθε αντίπαλό του στο πρωτάθλημα! Μόνο... απ' τον Πλατανιά γλίτωσε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο «δικέφαλος του βορρά» έπειτα από (ακόμα) μια κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναιτωλικό. Με γκολ στο 7ο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε σπουδαίο «διπλό» αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς να τα βάζουν με τους εαυτούς τους για το γεγονός πως «πέταξαν» το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και με τον ρέφερι, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.

Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη, από την ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στις 9 Νοεμβρίου - στο αμέσως προηγούμενο είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του με το 2-0 επί του Εργοτέλη στις 2/11 - δέχεται γκολ σε κάθε του παιχνίδι και η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο Πλατανιάς!

Η απόφαση για το φινάλε της θητείας του Γιώργου Τζαβέλλα που χρεώθηκε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την «τριάρα» από τον Αστέρα Τρίπολης στις αρχές του Ιανουαρίου, η... παρεξήγηση με τον Μαντούρο που βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας όμως συνεχίζει και προσπαθεί να βοηθήσει αμυντικά, τα προβλήματα τραυματισμών που φέτος δυσκόλεψαν τον Αναστασιάδη στον σχεδιασμό των αγωνιστικών του πλάνων και το γενικότερο κλίμα, οδηγούν την ομάδα εκτός τροχιάς τίτλου...

Συνολικά 22 τέρματα παθητικό στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος μετρούν στον ΠΑΟΚ, εξαιρουμένου φυσικά του παιχνιδιού με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε ποτέ και ήρθε «τρίποντο» στα χαρτιά... Μέσα σ' όλα, ο Ρασβάν Ρατς συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από δύο παιχνίδια, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά τα ματς:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-2

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

SKODA Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2

ΠΑΟΚ - ΑΟΚ 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 3-0

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-0

Καλλονή – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 1-0

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ 0-3*

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2

*Το ματς δεν έγινε λόγω της διάλυσης της Νίκης Βόλου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα