Ο νέος Τόρες «χτυπάει» πάντα στην αρχή... (vids)

Ο νέος Τόρες «χτυπάει» πάντα στην αρχή... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο νέος Τόρες «χτυπάει» πάντα στην αρχή... (vids)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την έφεση που επιδεικνύει ο Φερνάντο Τόρες στο σκοράρισμα, στα πρώτα δευτερόλεπτα των αγώνων της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η προσπάθεια του «El Ninho» να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό έχοντας επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε τον ποδοσφαιριστή που είναι, δείχνει να αποδίδει καρπούς.

Για τρίτη φορά στη μέχρι στιγμής δεύτερη θητεία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Τόρες πιάνει την αντίπαλη άμυνα στον ύπνο και καταφέρνει να σκοράρει στα πρώτα δευτερόλεπτα, είτε στο ξεκίνημα του ματς, είτε με τη σέντρα του δευτέρου μέρους!

Ξεκινώντας από το πιο... φρέσκο «χτύπημά» του, ντρίμπλαρε τον Μασεράνο και σούταρε δυνατά με το δεξί για το 1-0 στο 38ο δευτερόλεπτο του επαναληπτικού αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Copa del Rey, το βράδυ της Τετάρτης στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η ομάδα του Σιμεόνε, παρά το δυναμικό της ξεκίνημα, ηττήθηκε με σκορ 3-2 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Οι δύο προηγούμενες φορές που το έκανε, ήταν στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στη μεταξύ τους ρεβάνς, ο Τόρες βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 1ο και το 46ο λεπτό. Ή καλύτερα σε μια πιο ακριβή διατύπωση, στο 49ο δευτερόλεπτο του αγώνα! Και τις δύο φορές έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Αντουάν Γκριεζμάν που με την εκρηκτικότητά του άνοιγε την άμυνα της «βασίλισσας» και ο «El Ninho» πρώτα με μονοκόματο αριστερό σουτ κι έπειτα με ωραία προσποίηση στον Πέπε και δεξί πλασέ, πέταξε ουσιαστικά εκτός συνέχειας του Copa del Rey την ομάδα του Αντσελότι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα