To πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι την Τούμπα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
To πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι την Τούμπα

bet365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ νίκησαν Παναιτωλικό και Πλατανιά και συνέχισαν με νίκες. Το gazzetta.gr ρίχνει μια ματιά στο από εδώ και πέρα πρόγραμμα που έχουν οι δύο διεκδικητές του τίτλου μέχρι την 23η αγωνιστική και το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Έστω και με... ζόρι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατάφεραν και νίκησαν Παναιτωλικό και Πλατανιά αντίστοιχα. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν τα γκολ των Ντοσεβί - Μανιάτη στο 69' και το 93', ενώ η ομάδα του Αναστασιάδη αρκέστηκε στο τέρμα του Αθανασιάδη.

Η κόντρα των δύο ομάδων μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι, το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου, μεγαλώνει. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι στο -2 και οι παίκτες του Περέιρα δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα... κλειδιά του ρετιρέ της κορυφής σε άλλο κάτοχο.

Βέβαια, μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Για τον ΠΑΟΚ θα έχει ανέβει, λογικά ο Νομπόα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ενισχυμένοι στη θέση του στόπερ αλλά και σ΄ αυτή του εξτρέμ.

Πάμε να δούμε, όμως, το πρόγραμμα που έχουν οι δυο μονομάχοι μέχρι τότε.

20η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ έχει από... τώρα τους τρεις βαθμούς λόγω του ότι η Νίκη Βόλου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και δεν κατεβαίνει στα ματς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, φιλοξενείται στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ των... χιλιάδων προβλημάτων. Η ομάδα της Κρήτης ηττήθηκε στη Βέροια με το βαρύ 4-1, είναι στην 16η θέση με 14 βαθμούς και έχει και το -6 ύστερα από το αίτημα της FIFA. Είναι πιο κοντά από ποτέ με τον υποβιβασμό στη Football League, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του δίνουν τη μάχη τους. Όσοι παίκτες είναι να του μείνουν δηλαδή, μιας και οι Μακρής, Στάθης, Τριποτσέρης είναι να καταθέσουν προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει να είναι μόνος πρώτος.

21η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, χθες (18/1) δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και στην Τούμπα. Ε;iναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη τόσο στην αμυντική της λειτουργία, όσο και μπροστά. Αν και δεν σκοράρει... κατά ριπάς, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που θα της δοθούν. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βέροια, μια ομάδα που δεν... χαρίζεται και μόνο τυχαία δεν είναι στην 6η θέση. Η ομάδα της Ημαθίας μάχεται για μια θέση στα πλέι οφ και φυσικά απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα κοιτάξει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί - γιατί όχι και τη νίκη. Πέρυσι, οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 0-5 αλλά όλα τα γκολ σημειώθηκαν από το 59΄και μετά. Τη σεζόν 2012-2013, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-2, χάρη στα γκολ των Τζιμπούρ και Μοδέστο.

22η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Τίποτα δεν θα έχει αλλάξει για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που θα εξακολουθεί να... καίγεται για βαθμούς. Θα εξαρτηθεί, βέβαια, το πόσο ανταγωνιστική θα είναι οι Κρητικοί από το πόσοι παίκτες θα έχουν μείνει.

Αργότερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλοντας να πάρει το... αίμα του πίσω. Η ομάδα του Περιστερίου «πλήγωσε» τον πρωταθλητή στην 5η αγωνιστική με 1-0 και φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στο μυαλό τους τίποτα άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα