Ο Παναθηναϊκός και ο Σταύρος Μάνταλος

Δήμος Μπουλούκος
Ο Παναθηναϊκός και ο Σταύρος Μάνταλος

bet365

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για τον Μάνταλο και το gazzetta.gr θυμίζει τα παράπονα που έχουν «πράσινοι» από τον Καβαλιώτη διαιτητή.

Ο Σταύρος Μάνταλος έχει διαιτητεύσει έξι ματς πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες των «πρασίνων» κι ένα κυπέλλου, με ήττα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του σε τέσσερις αγώνες. Στο πρωτάθλημα, στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχει δείξει 25 φορές την κίτρινη κάρτα, εκ των οποίων τις 14 σε παίκτες του «τριφυλλιού», ενώ έχει δείξει δύο φορές κόκκινη σε παίκτες του (Καντέ, Μπουμσόνγκ). Eχει καταλογίσει και δύο πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα ματς που έχουν παράπονα οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 3 – 2 (17/4/2011)

Οι πρώτες έντονες διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τον Μάνταλο, σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένες. Στο 21ο λεπτό ο Μάνταλος είχε υποδείξει πέναλτι σε εξ' επαφής χέρι του Μπουμσόνγκ από σουτ του Μάρτιν, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παίκτης του Βόλου, ενώ έξι λεπτά αργότερα δεν έκανε το ίδιο σε χέρι του Ντολεζάι στο σουτ του Λέτο.

Στο 41ο λεπτό απέβαλε τον Καντέ με κόκκινη για μαρκάρισμα στον Μπρέσκα. Κι ενώ ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε είδε τον Μάνταλο να δείχνει πέναλτι και να αποβάλει τον Μπουμσόνγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από χέρι του. Ο Τζόρβας απέκρουσε την εκτέλεση του Σολάκη αλλά ο Μάρτιν πέτυχε το 3-2 στο 85. Παράπονα υπάρχουν και για την ανοχή του στα ball boys που μπαινόβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο σε φάσεις που βόλευε τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και γιατί άφηνε τον τότε μεγαλοπαράγοντα Αχιλλέα Μπέο να κόβει βόλτες στους πάγκους και δίπλα στις γραμμές.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2 – 2 (9/12/2012)

Μπορεί ο Μάνταλος να μην έκανε κάτι που να αδικεί κατάφωρα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν στο 14ο λεπτό, όταν ο Τοροσίδης άπλωσε το χέρι του για να κόψει μία πάσα στον Σπυρόπουλο και ο διαιτητής έδωσε φάουλ αλλά δεν έβγαλε κάρτα στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 88ο λεπτό σε ανατροπή του Πετρόπουλου από τον Μανωλά, με τους «ερυθρόλευκους» να κατηγορούν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού για θέατρο.

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 0 – 1 (Κύπελλο - 23/1/2013)

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την κρητική ομάδα για το κύπελλο, στη ρεβάνς της νίκης με 2-1. Ο Μάνταλος, σύμφωνα με τους «πράσινους» δεν είδε το πέναλτι του Κάστελς στον Μαυρία στο 57′ με αποτέλεσμα το γκολ του Αναστασάκου λίγο πριν από το τέλος να δώσει την πρόκριση στον Πλατανιά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0 – 1 (2/11/2013)

Ο Μάνταλος ολοκλήρωσε το ντέρμπι της Λεωφόρου χωρίς να του παρουσιαστεί κάποια δύσκολη φάση και να μην διαμόρφωσε άμεσα το αποτέλεσμα, αλλά οι πράσινοι τον κατηγορούν ότι έδωσε όλα τα αμφισβητούμενα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Μάνταλο διαιτητή

04/12/2010 Παναθηναϊκός- Πανσερραϊκός 2-0

17/04/2011 Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 3-2

09/12/2012 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2

23/01/2013 Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1 – 0 (Κύπελλο)

09/05/2013 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 3- 0 (μπαράζ για 6η θέση)

02/11/2013 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1

18/12/2014 Ξάνθη – Παναθηναϊκός 4 - 2

Η εμπλοκή του Μάνταλου στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων το 2011

Ο Παναθηναϊκός έχει διαμαρτυρηθεί έντονα και για το γεγονός, ότι το όνομα του έχει αναμιχθεί και στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ο 35χρονος ρέφερι είχε αναφερθεί σε συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάση Κανελλόπουλο. Μάλιστα η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε δύο ημέρες μετά το ντέρμπι για το Κύπελλο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό 1-0, το οποίο είχε διευθύνει ο Καβαλιώτης. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνήσεις, το όνομα του Μάνταλου αναφέρθηκε και δεύτερη φορά από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μάλιστα τόνισε σε συζήτησή του με «άγνωστο» πως μίλησε ο ίδιος με τον Μάνταλο. Παράλληλα ο Μάνταλος φέρεται να είχε συνομιλία και με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα