Αυτά παίρνει από τον Ταυλαρίδη

Αυτά παίρνει από τον Ταυλαρίδη

Νίκος Ρόλλας
Αυτά παίρνει από τον Ταυλαρίδη

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει τα αγωνιστικά και όχι μόνο κέρδη που θα έχει ο Παναθηναϊκός από την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη...

Μπορεί τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας να «μαρτυρούσαν» πως προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ήταν η απόκτηση ενός ξένου στόπερ, εκ του αποτελέσματος όμως άπαντες διαψεύστηκαν. Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι «πράσινοι» «έκλεισαν» τον Στάθη Ταυλαρίδη και το Gazzetta.gr αναλύει τα κέρδη που θα έχει το «τριφύλλι», αγωνιστικά και μη, από την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού...

ΥΨΟΣ: Βλέποντας τον κόσμο από τους 188 πόντους, η προσθήκη του δίνει αυτομάτως ύψος στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Σε έναν τομέα δηλαδή που «πονάει» η ανασταλτική λειτουργία του «τριφυλλιού», καθώς από τα 15 γκολ που έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα οι «πράσινοι» τα 5 έχουν προέλθει με κεφαλιές από στημένες φάσεις.

ΔΥΝΑΜΗ: Το πάθος δεν έλειπε από την τετράδα της οπισθοφυλακής, όμως πολλές φορές απουσίαζε η δύναμη, με αποτέλεσμα να βγάζει μία soft εικόνα προς τα έξω. Η προσθήκη του Στάθη Ταυλαρίδη όχι απλά προσδίδει δύναμη, αλλά βάζει και μία σκληράδα που την είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: Το γεγονός οτι μιλάμε για έναν Έλληνα παίκτη σημαίνει οτι μπορεί να βοηθήσει την ισορροπία των αποδυτηρίων, ενώ εύκολα μπορεί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο. Παράλληλα με την κίνηση αυτή ενισχύεται και η προσπάθεια να στηρίζεται η ομάδα κυρίως σε ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Μεταγραφή με πιο άμεση συνεισφορά δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς ο χρόνος προσαρμογής που χρειάζεται είναι μηδενικός. Προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, είχε γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής και δίνει στον Γιάννη Αναστασίου το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει ακόμη και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, σε μία εβδομάδα.

ΚΙΝΗΤΡΟ: Αν και άργησε, κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Κάτι που φυσικά του δίνει έξτρα κίνητρο και διαγράφει το ενδεχόμενο να ήρθε για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνει και η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, χαρίζοντας ακόμη και χρήματα στους Περιστεριώτες.

ΣΤΙΛ: Ο τρόπος παιχνιδιού του είναι αυτός που έψαχνε ο Γιάννης Αναστασίου. Έναν στόπερ δηλαδή με επιθετικό στιλ παιχνιδιού που θα κάνει αισθητή την παρουσία του, θα μπαίνει δυναμικά στις φάσεις και σε γενικές γραμμές θα βάζει σε... σκέψεις τους αντίπαλους που θα βρίσκονται απέναντί του.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Εκτός από την θητεία τους στις ελληνικές ομάδες, όπως είναι ο Ηρακλής, η Λάρισα, ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος, ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει περάσει από την Άρσεναλ, Πόρτσμουθ (έστω και αν δεν είχε πολλές συμμετοχές), Λιλ και Σεντ Ετιέν . Κάτι που σημαίνει οτι ο αγωνιστικός του χαρακτήρας και η φυσική του κατάσταση (ειδικά αυτό) έχουν διαμορφωθεί σε ευρωπαϊκά επίπεδα και όχι στα ελληνικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα