Χωρίς Μακ, ο ΠΑΟΚ υποφέρει (vids)

Χωρίς Μακ, ο ΠΑΟΚ υποφέρει (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Χωρίς Μακ, ο ΠΑΟΚ υποφέρει (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε - για ακόμη μια φορά - χωρίς τον Ρόμπερτ Μακ στη σύνθεσή του και το gazzetta.gr εξηγεί γιατί η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη χωρίς τον Σλοβάκο, απλά, δεν μπορεί!

Μπορεί ένας παίκτης να είναι τόσο σημαντικός για μία ομάδα;

Στον ΠΑΟΚ, η απάντηση έρχεται αβίαστα κοιτώντας, απλά, τι έχει κάνει η ομάδα με τον Μακ στη σύνθεσή της και χωρίς αυτόν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στα ματς που ο ΠΑΟΚ είχε (ολόκληρο) Μακ και δεν νίκησε ήταν στην ήττα με 1-0 από τη Ζίμπρου και στο 1-1 της πρώτης αγωνιστικής στην άδεια Τούμπα με την Καλλονή.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη έκανε ένα σερί οκτώ σερί νικών στο πρωτάθλημα με τον Μακ να παίζει στα επτά εξ αυτών.

Στο μόνο που δεν έπαιξε ήταν σε αυτό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου η ομάδα του εκεί δεν τον είχε ανάγκη, μιας και γύρισε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη (1-2).



Μάλιστα, στα 14 ματς που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στη Superleague (εκκρεμεί η 11η αγωνιστική), ο Σλοβάκος έχει σκοράρει 6 γκολ (+1 στο Europa League). Μάλιστα, όταν δεν σκοράρει... μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του (4 στο πρωτάθλημα).

Ο 23χρονος, είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του μιας και στα 4 ματς που δεν τον είχε, ο ΠΑΟΚ έχασε. Λέτε να είναι σύμπτωση; Μάλλον, όχι. Εξάλλου, ό,τι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

Στο ματς με τη Skoda Ξάνθη μπήκε αλλαγή στο 57' και στην σχεδόν μισή ώρα που έπαιξε, κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του σε 3-2. Τελικά, ο ΠΑΟΚ έχασε σε 4-2.

Βέβαια, να πούμε ότι στο Κύπελλο, ο Μακ δεν έπαιξε ούτε στην ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα, ούτε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Ευρώπη χωρίς Μακ:

ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1



ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ 1-2

Στο πρωτάθλημα με τον Μακ να είναι εκτός πλάνων:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2



Skoda Ξάνθη - ΠΑΟκ 4-2 (Ο Μακ μπήκε στο 57' και σκόραρε στο 82'')



Στα Γιάννενα χθες (18/12) δεν έπαιξε και η ομάδα του ηττήθηκε 3-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα