Τι έγινε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Ριζούπολη (vids)

Gazzetta team
Τι έγινε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Ριζούπολη (vids)

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και το gazzetta.gr σας θυμίζει τον αγώνα που σημάδεψε την διαιτητική καριέρα του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν 11 Μαΐου του 2003 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην Ριζούπολη τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση που κρίνει τον τίτλο εκείνης της σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης, αφού το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι κλειστό και ανακατασκευάζεται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνα του 2004.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαινε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τον αιώνιο αντίπαλό του. Με νίκη, ισοπαλία ή ακόμη και ήττα (με ένα γκολ διαφορά) ο τίτλος πήγαινε στην Παιανία. Ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνο για ένα αποτέλεσμα τη νίκη που θα του έδινε στην χειρότερη περίπτωση μία δεύτερη ευκαιρία μέσω μπαράζ να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Το κλίμα θυμίζει μπαρούτι. Υπάρχει εκατέρωθεν φανατισμός, ενώ στις εξέδρες του γηπέδου υπάρχουν και 2500 περίπου φίλοι του «τριφυλλιού». Το πούλμαν του Παναθηναϊκού φτάνει στην Ριζούπολη και οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχονται την αποστολή των «πρασίνων»με άγριες διαθέσεις. Τα ΜΑΤ καταφέρνουν να ανοίξουν δρόμο και να οδηγήσουν την αποστολή μέσα στα αποδυτήρια.

Η ένταση δεν είχε τελειώσει. Η φυσούνα που οδηγούσε από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο είχε σπάσει και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να βγουν για ζέσταμα. Τελικά με την βοήθεια της αστυνομίας και με αρκετή καθυστερήση οι παίκτες βγαίνουν για ζέσταμα.

Στον Παναθηναϊκό ζητάνε να μην ξεκινήσει καν το ματς με τον Γιώργο Μπροβήλο να ανάβει το πράσινο φως, σε συννενόηση με την ΕΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά την ώρα που ο Παναθηναϊκός φαινόταν καθαρά επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα. Στα καθαρά αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και στο 15 ήταν ήδη μπροστά με 2-0. Οι «πράσινοι» είχαν παραδώσει πνεύμα και στο 48' γίνεται και το 3-0 και το πρωτάθλημα βάφεται «κόκκινο».

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα