Τρία «έτσι» και «τους δάγκωσε» (pics)!

Γιώργος Βροντάκης
Τρία «έτσι» και «τους δάγκωσε» (pics)!

bet365

Η Ρεάλ επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 3-1 και όπως είναι φυσικά υπάρχει η αποθέωση των Μαδριλένων στον Τύπο. Διαβάστε στο gazzetta.gr τις ισπανικές εφημερίδες.

Η «Βασίλισσα» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έπειτα από γκολ του Νεϊμάρ μόλις στο 4', αλλά γύρισε το ματς και τελικά νίκησε με 3-1. Η Ρεάλ έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δίκαια νίκησε, αλλά ακόμα πιο δίκαια παίρνει τα εύσημα από τις ισπανικές εφημερίδες.

Όχι, βέβαια από όλες, αφού υπάρχουν και οι καταλανικές. Δείτε τα πρωτοσέλιδα και τι γράφουν στο gazzetta.gr

Η Marca έχει ίσως τον πιο εμπνευσμένο τίτλο της ημέρας καθώς κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας στο πρωτοσέλιδο της την φωτογραφία των Πέπε, Χάμες, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος και γράφει: «Τους δάγκωσαν» και συνεχίζει: «Στην Μαδρίτη ήταν μεγάλη ομάδα».

Η As έχει γίνει πιο... ελληνική γράφοντας στο εξώφυλλο της: «Έτσι, έτσι, έτσι νικάει η Μαδρίτη» με φωτογραφία των παικτών της Ρεάλ να πανηγυρίζουν. Φυσικά τα τρία «έτσι» είναι για τα ισάριθμα γκολ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι!

Η καταλανική εφημερίδα Sport αναφέρει: «Ένας απογοητευτικός πρωτοπόρος» και συνεχίζει: «Η Μπαρτσελόνα έχασε έπειτα από ένα απογοητευτικό δεύτερο ημίχρονο».

Τέλος, η El Mundo Deportivo γράφει για «Μέτρια Μπαρτσελόνα» και δικαιολογεί τον τίτλος της αναφέροντας: «Η ομάδα αγωνίστηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εμφανίστηκε μετά στο δεύτερο. Ο Νεϊμάρ ισοφάρισε το ταχύτερο γκολ σε clasico».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα