Oι πιο μεγάλες νίκες στο Champions League (vids)

Γιώργος Φραδελάκης
Oι πιο μεγάλες νίκες στο Champions League (vids)

bet365

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε... πάρτι στην έδρα της ΜΠΑΤΕ και το 0-7 μπήκε στο "κάδρο" με τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Το gazzetta.gr σας τις παρουσιάζει...

Την απόλυτη συντριβή γνώρισε η ΜΠΑΤΕ το βράδυ της Τρίτης από τους Ουκρανούς, οι οποίοι έκαναν... ό,τι ήθελαν στο Μπορίσοφ κόντρα στους Λευκορώσους και τους ανάγκασαν στην πιο ντροπιαστική βραδιά της ιστορίας τους. Το τελικό 0-7 που έγραψε το ταμπλό δεν ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχει σημειωθεί στο Τσάμπονς Λιγκ, όμως βρίσκεται μέσα στην πρώτη επτάδα, ενώ ισοφάρισε την ευρύτερη εκτός έδρας μετά το 0-7 της Μαρσέιγ επί της Ζίλινα τον Νοέμβριο του 2010.

Μέσα σε αυτές βέβαια υπάρχει και... ελληνικό χρώμα, αφού με το ίδιο σκορ είχε χάσει κι ο Ολυμπιακός το 2003 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Εκείνη μάλιστα η ήττα των Πειραιωτών παρέμενε για μία τετραετία, ως η μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ! Τον Οκτώβριο όμως του 2007 ήρθε η Άρσεναλ για να νικήσει επίσης με 7-0 τη Σλάβια Πράγας, ενώ ένα μήνα αργότερα η Λίβεροπουλ έμελλε να βάλει τη δική της ανεξίτηλη σφραγίδα, αφού έχει ακόμα στο ενεργητικό της τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της διοργάνωσης και ήταν το 8-0 επί της Μπεσίκτας. Μία... ανάσα πάντως έφτασε και η Μπάγερν Μονάχου χθες το βράδυ και θα ήταν μάλιστα η μοναδική με διπλή παρουσία στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά με το σκορ στο 0-5, η Ρόμα έβαλε το γκολ της... τιμής και το κοντέρ σταμάτησε τελικά στα επτά (1-7).

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τα επτά βράδια που Μπεσίκτας, Ολυμπιακός, Σλάβια Πράγας, Ζίλινα, Γκενκ, Βασιλεία και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα ήθελαν να ξεχάσουν:

Λίβερπουλ-Μπεσίκτας 8-0 (Νοέμβριος 2007)

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 7-0 (Δεκέμβριος 2003)

Άρσεναλ-Σλάβια Πράγας 7-0 (Οκτώβριος 2007)


Arsenal 7 0 Slavia Prague από bividyo

Ζίλινα-Μαρσέιγ 0-7 (Νοέμβριος 2010)


Zilina 0-7 Marseille από buzzensport

Βαλένθια-Γκενκ 7-0 (Νοέμβριος 2011)

Μπάγερν Μονάχου-Βασιλεία 7-0 (Μάρτιος 2012)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-7 (Οκτώβριος 2014)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα