Μπουγάτσες, γαύρο, καρότα, μπρατσάκια και άλλα (vids & pics)

Γιώργος Βροντάκης
Μπουγάτσες, γαύρο, καρότα, μπρατσάκια και άλλα (vids & pics)

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν μπουγάτσες στους παίκτες του ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις απίστευτες καζούρες φιλάθλων σε ελληνικά γήπεδα.

Η καζούρα μεταξύ οπαδών και παικτών – ομάδων είναι εφικτή όταν γίνεται σε φίλαθλα πλαίσια, δεν τραυματίζεται κανείς και έχει ως στόχο απλά το πικάρισμα με αστείο και πρωτότυπο τρόπο...

Με αφορμή τις μπουγάτσες που πέταξαν σε φιλικό αγώνα οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κρήτη στους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ σας παρουσιάζουμε την πρωτότυπη καζούρα οπαδών προς παίκτες - ομάδες...

Το μενού έχει από βαζελίνη μέχρι νωπό κοτόπουλο... Διαβάστε και δείτε στο gazzetta.gr!

Μπουγάτσες στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Στον αγώνα για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Ούνιξ Καζάν και παρότι το ματς είχε ολοκληρωθεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την είσοδο των παικτών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Αλ Ριγιάντ. Ο λόγος; Για να τους πετάξουν δεκάδες... μπουγάτσες την ώρα που μπήκαν για ζέσταμα...

Γαύρο στον πάγκο...
Αυτό θεωρείται ως απάντηση, στην καζούρα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον περσινό αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα. Πριν αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός κάποιοι οπαδοί του δικεφάλου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άδειασαν στον πάγκο του Ολυμπιακού μερικές κασέλες με γαύρο με αποτέλεσμα να αργήσει πάρα πολύ να αρχίσει η αναμέτρηση, καθώς οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν πως βρωμούσε ψαρίλα ο πάγκος και δεν μπορούσαν να κάτσουν.

Βαζελίνη στον Παναθηναϊκό
Μια μέρα μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τους γαύρους στον πάγκο και αποκάλυψε: «Εμάς είχαν βάλει βαζελίνη στον πάγκο. Παλιές ιστορίες»...

Πάντως, στις 28 Δεκεμβρίου του 1994, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1994-95, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία για άλλους λόγους.

Ο πάγκος του τριφυλλιού βρέθηκε αλειμμένος με βαζελίνη, από κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να ψάχνουν πετσέτες για να τις απλώσουν και να καθίσουν.

Μπρατσάκια και σωσίβια στην πισίνα!
Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι ο αυτοκράτορας του ανδρικού πόλο, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε το πρωτάθλημα. Το 2011 σε ένα ματς των αιωνίων που έληξε με πολλά γκολ υπέρ των ερυθρόλευκων, οι οπαδοί τους είχαν πάρει μαζί τους μπρατσάκια και σωσίβια και τα πέταξαν στην πισίνα για να πικάρουν τους πολίστες του Παναθηναϊκού.

«Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη»
Τον Μάιο του 2007 και στους τελικούς της Α1, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι το σημείο αναφοράς στην κερκίδα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν είχε την καλύτερη σχέση με τους πράσινους και αποφάσισαν με έναν ξεχωριστό τρόπο να τον κοροϊδέψουν για τα κιλά του.

Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το: «Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν μαζί τους δεκάδες σακούλες από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

Καρότα στο «Καραϊσκάκης»
Στον αγώνα των αιωνίων για το ποδόσφαιρο στις 19 Νοεμβρίου του 2011 στο «Καραϊσκάκης», οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την προθέρμανση των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού που γινόταν στην εστία μπροστά από την Θύρα 7 πέταξαν δεκάδες καρότα, καθώς φωνάζουν ως λαγούς τους αντιπάλους τους!

Αεροπλάνο και κότα για τον Άρη
Το Νοέμβριο του 2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άρη στην Τούμπα και στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου οι ασπρόμαυροι άφησαν μια κότα για να πικάρουν τους αντιπάλους τους που όδευαν ολοταχώς για την Β΄ Εθνική. Μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μια... αγγλική ιδέα καθώς με αεροπλάνο που πέταξε πάνω από την Τούμπα την ημέρα του αγώνα, έγραφε: «Εκεί, εκεί στη Β΄ Εθνική. ΠΑΟΚΤΣΗΣ»

Νωπό κοτόπουλο στη Λεωφόρο
Στην επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη στη Λεωφόρο ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι των πρασίνων πέταξαν από τη Θύρα 13 στον άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας τους ένα νωπό κοτόπουλο. Τότε, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που το πήρε από τον αγωνιστικό χώρο και το πέταξε εκτός για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Φουσκωτοί και ζωντανοί λαγοί...
Ακόμα πιο πίσω και συγκεκριμένα το 2003, στον αγώνα μπάσκετ των αιωνίων οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν βάλει στο παρκέ μια κότα και ένα λαγό που τους είχαν βάψει με πράσινο χρώμα.

Φυσικά δεν λείπουν τα φουσκωτά μπαλόνια με πράσινο λαγό, αληθινό λαγό με κασκόλ του τριφυλλιού, το κουκλάκι λαγού ντυμένο με φανέλα του Παναθηναϊκού που είχαν αφήσει μέσα στην εστία των πρασίνων πριν από ντέρμπι στο Φάληρο και πολλά άλλα... Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video!

 

Τελευταία Νέα