Τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Γιώργος Βροντάκης
Τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλά τις πρώτες αγωνιστικές αλλά φωνάζει για τη διαιτησία. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα διαιτητικά λάθη εναντίον του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι έχουν μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Superleague και στα ματς που έχουν χάσει βαθμούς διαμαρτύρονται (δικαίως) για τη διαιτησία.

Ας πάμε, όμως, να δούμε τις φάσεις που φωνάζει ο Παναθηναϊκός....

Το πέναλτι που δεν δόθηκε και ο τραυματισμός

Στην πρεμιέρα της Superleague, ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να παίρνουν στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Στο 54', ο Τόμας έκανε καθαρό πέναλτι πάνω στον Μάρκους Μπεργκ (τραβώντας την φανέλα του Σουηδού), όμως, ο διαιτητής Θάνος δεν το υπέδειξε.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση ο Σουηδός επιθετικός του τριφυλλιού τραυματίστηκε και πέρασε εκτός παιχνιδιού. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη κάταγμα κλείδας. Ετσι, εκτός από τη νίκη και τους βαθμούς, οι πράσινοι έχασαν και τον Μπεργκ για τρεις μήνες!

Στη 2η αγωνιστική στη Λεωφόρο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του Πανιωνίου με 2-1 και δεν είχε κανένα παράπονo από τη διαιτησία. Πάντως, το τριφύλλι για ένα ακόμα φετινό ματς ήταν χωρίς ενέργεια και φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι.

Αποβολή που έγινε... παίζεται!

Χθες, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλονή στη Μυτιλήνη, αλλά θα μπορούσε να παίζει για περίπου 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Μόλις στο 9', ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Χογκ ανέτρεψε πεντακάθαρα εκτός περιοχής τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος έφευγε μόνος σε κενή εστία, έχοντας «τσιμπήσει» την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Ομως, ο διαιτητής Τριτσώνης αντί να υποδείξει φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Χογκ, έδειξε παίζεται! Δείτε την φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα του παρακάτω video...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα