Οι πιο αστείες στιγμές του Μουντιάλ της Βραζιλίας (vids)

Οι πιο αστείες στιγμές του Μουντιάλ της Βραζιλίας (vids)

bet365

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής πολλές συγκινήσεις, πολλά γκολ, αλλά και αστείες στιγμές.

Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια είναι αδιαμφισβήτητα από τις φιγούρες που έχουν συζητηθεί πολύ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είτε για τις προπονητικές του ικανότητες, είτε για αυτά που... προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Το... εγκεφαλικό του Σαμ​πέγια
Ο τεχνικός της Αργεντινής έπαθε... εγκεφαλικό στο δοκάρι του Γκονζάλο Ιγκουαϊν στην αναμέτρηση με το Βέλγιο και λίγο έλειψε να σωριαστεί στο έδαφος. Το σκορ στο ματς ήταν ήδη στο 1-0 και ο 59χρονος προπονητής παρακολουθούσε με αγωνία τη φάση από το ξεκίνημά της.

Η... κομπίνα των Γερμανών
Ο Γιοακίμ Λεβ δούλεψε στην προπόνηση μια κομπίνα σε φάουλ, όμως, όπως φάνηκε στο χορτάρι δεν ήταν και τόσο καλή. Ο Τόμας Μίλερ τράβηξε τα φλας πάνω του, όταν πριν από εκτέλεση φάουλ των Γερμανών προσποιήθηκε ότι... σκόνταψε, αλλά σηκώθηκε αμέσως, με τη φάση πάντως να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελαν οι παίκτες του Λεβ.

Το γλίστρημα του Νεϊμάρ
Η Βραζιλία προηγήθηκε νωρίς στο ματς με την Κολομβία χάρη σε γκολ του Τιάγκο Σίλβα και ο Νεϊμάρ έσπευσε για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, αλλά γλίστρησε και πρόσφερε μια αστεία στιγμή...

Ο Χάμες και η τεράστια ακρίδα

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι το πρόσωπο του Μουντιάλ και τράβηξε πάνω του, εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας και μια... ακρίδα. Ο Κολομβιανός άσος όταν εκτέλεσε το πέναλτι στον προημιτελικό με την Βραζιλία είχε «καρφωθεί» στον δεξί του ώμο μια τεράστια ακρίδα, όμως, δεν τον έκανε να αστοχήσει και να κάνει το 2-1.

Το... γράψιμο στον επόπτη

Πριν την έναρξη στο Ισπανία – Χιλή και ενώ οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν στη φυσούνα ένας επίσημος πήγε να χαιρετίσει τους διαιτητές και τους αρχηγούς των ομάδων, όμως,... έγραψετον επόπτη και εκείνος... απάντησε με ωραίο τρόπο! Ο Ίκερ Κασίγιας που ήταν δίπλα στο περιστατικό γέλασε...

Η ψηλή μασκότ του Βαλμπουενά

Στον προημιτελικό της Γερμανίας με τη Γαλλία ο κοντός Ματιέ Βαλμπουενά είχε μπροστά του ένα πολύ υψηλόσωμο παιδάκι με αποτέλεσμα να τον κρύβει! Για αυτό λένε πως οφείλεται στη FIFA που διαλέγει τα παιδάκια...

Το δάγκωμα του Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες δάγκωσε στον ώμο τον Τζόρτζιο Κιελίνι, όμως, υποδύθηκε πως πονάει αυτός στα δόντια και έπεσε στο έδαφος σπαράζοντας...

Το βρέξιμο του Λαβέτσι

Ο Εζεκίελ Λαβέτσι είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι της Εθνικής Αργεντινής και το έδειξε και κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία. O Σαμπέγια πήγε να του δώσει οδηγίες και εκείνος τον έβρεξε ενώ έπινε νερό!

 

Τελευταία Νέα