Από νωρίς το χόμπι τους οι πρόεδροι

Θοδωρής Βασίλης
Από νωρίς το χόμπι τους οι πρόεδροι

bet365

Αρχές Οκτωβρίου και ήδη το 1/3 των ομάδων της Σούπερ Λίγκας άλλαξε προπονητή. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τις αλλαγές στους πάγκους, αλλά και αυτούς που κινδυνεύουν.

Δεν πρόλαβαν την παρέλαση

Βέροια (Γκόραν Στεφάνοβιτς-Τον Κάανεν)

Όχι έναν αλλά δύο προπονητές έχει διώξει μέχρι στιγμής ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο Σέρβος τεχνικός ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά μετά από μόλις δύο αγωνιστικές αποτέλεσε παρελθόν μετά από διαφωνίες με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Ολλανδός Τον Κάανεν, αλλά η κατάσταση αντί να βελτιωθεί χειροτέρεψε. Τέσσερα ματς πρόλαβε να κοουτσάρει ο Ολλανδός (τρία στο πρωτάθλημα-ένα στο κύπελλο), και μέτρησε ισάριθμες ήττες με συνέπεια ο Αρβανιτίδης να δείξει την πόρτα της εξόδου.

Γιάννης Χατζηνικολάου (Άρης)

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ξεκίνησε με όνειρα στον Άρη αλλά τα όνειρα αυτά γρήγορα μετατράπηκαν σε εφιάλτες. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα με τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς και όπως ήταν φυσικό ο Δημήτρης Ηλιάδης έδειξε την πόρτα της εξόδου τόσο στον Χατζηνικολάου αλλά και στον Δημήτρη Μούτα.

Νίκος Καραγεωργίου (Ξάνθη)

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά από τέσσερις αγωνιστικές πλήρωσε την όχι και τόσο πειστική εικόνα της Ξάνθης. Ναι με οι Ακρίτες είχαν τέσσερις βαθμούς συγκομοιδή, αλλά η εικόνα τους μόνο καλή δεν ήταν με αποκορύφωμα το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Έτσι, μετά την τεσσάρα ο Καβαλιώτης τεχνικός αποφάσισε να παραιτηθεί.

Σάκης Τσιώλης (Αστέρας Τρίπολης)

Μετά από δύο χρόνια απόλυτης πετυχημένης παρουσίας ο Σάκης Τσιώλης αποτέλεσε παρελθόν από τον ποάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Και αν για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη το τέλος του από την Τρίπολη, ήταν κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το διαζύγιο.

Παύλος Δερμιτζάκης (ΟΦΗ)

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε με όνειρα ο ΟΦΗ και οι κινήσεις των Κρητικών το καλοκαίρι με τους Γκαλέτι-Όγιος-Ζε Εδουάρδο είχαν ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Μετά από επτά αγωνιστικές όμως, ο ΟΦΗ, ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι και με μόλις τρία γκολ ενεργητικό βρίσκεται στην τριάδα του υποβιβασμού. Φυσικό επακόλουθο ο Μάνθος Πουλινάκης να αποφασίσει να τερματίσει την συνεργασία τους.

Αλέκος Βοσνιάδης (Απόλλων Σμύρνης)

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν αυτός που ανέβασε τον Απόλλωνα στα μεγάλα σαλόνια αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ήττα από την Ξάνθη, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή ανάγκασε τον Βοσνιάδη να υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Τελευταία ευκαιρία

Νίκος Παντελής (Πανιώνιος)

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Νίκο Παντελή. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την άσχημη εικόνα του Πανιωνίου, με τους διοικούντες να αποφασίζουν να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Ζωσιμάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμο όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για το μέλλον του στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Μαρίνος Ουζουνίδης (Πλατανιάς)

Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο μία ομάδα που στις επτά πρώτες αγωνιστικές δεν έχει ακόμα νίκη (πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες) να κρατάει ακόμα τον ίδιο προπονητή. Ο λόγος για τον Πλατανιά που αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης έχει μία τελευταία ευκαιρία στην διακοπή να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Βέβαια, το επόμενο ματς για τους Κρητικούς είναι με τον Ολυμπιακό-εκ προοιμίου δύσκολο-και αν η ομάδα δεν δείξει λίγη βελτίωση τότε δύσκολα θα παραμείνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα