Οι τρεις σωματοφύλακες του Αναστασίου

Οι τρεις σωματοφύλακες του Αναστασίου

Θανάσης Λιοντζόπουλος
Οι τρεις σωματοφύλακες του Αναστασίου

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος αναφέρεται στις τρεις τελευταίτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού, που μπορεί να αποτελέσουν την ασπίδα του Αναστασίου!

Οι τρεις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού (δεν συμπεριλαμβάνουμε τον Μπαλμπόα που είναι μεταγραφή... για το μέλλον) μπορεί, να αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για τον Γιάννη Αναστασίου, κάτι σαν τρεις σωματοφύλακες, όσο κι αν ακούγεται κάπως τραβηγμένο.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ

Κατ΄ αρχήν ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θύμισε κάτι από «Μανώλη» και μολονότι έπαιξε 20 λεπτά κατάφερε να σκοράρει. Και δεν ήταν όποιο κι όποιο γκολ, αλλά ένα τέρμα φιάλη οξυγόνου, που χαρίζει χρόνο στον Γιάννη Αναστασίου και το επιτελείο του να βελτιώσει πράγματα για να επιστρέψει στις νίκες. Και δεν είναι λίγο πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έσκασαν κιόλας οι φήμες περί Γιώργου Δώνη, με την διοίκηση να στηρίζει ωστόσο το αρχικό πλάνο της.

Τόσο στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαική όσο και με τον Πλατανιά ο 20χρονος έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και αν δουλέψει σωστά και δεν καβαλήσει καλάμι, μπορεί να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ταχύτητα, δυνατό πρέσινγκ, καλή τεχνική, διορατικός, μπορεί να είναι ο κρυφός κυνηγός που επιθυμεί ο Αναστασίου.

ΠΡΑΝΙΤΣ

Πάμε στον Ντάνιελ Πράνιτς. Η αξία του Κροάτη είναι γνωστή και ήδη από παιχνίδι σε παιχνίδι φαίνεται ότι ο αριστεροπόδαρος άσος, μπορεί να αποτελέσει φανερό άσο του Αναστασίου στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την παρτίδα και στη συνέχεια να την κερδίσει. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ καθώς δείχνει ότι το ψάχνει, ενώ είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες, να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του. Μεταγραφή κλειδί για τον Παναθηναϊκό που το πάλεψε καιρό και έδειξε υπομονή στην περίπτωσή του, καθώς όπως είναι γνωστό δεν τους… τρέχει το χρήμα από τα μπατζάκια στον χρεωμένο ΠΑΟ.

ΦΙΓΚΕΡΟΑ

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμος, όμως πρόλαβε να δώσει ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναϊκού- αυτό κι αν είναι μπόνους για τον Αναστασίου! Από τη μέρα που ακούστηκε το όνομά του και με τους οπαδούς των Πρασίνων να βλέπουν τον Μπεργκ να μην βρίσκει το στόχο σε κεφαλιά ούτε με… αίτηση, επανήλθε η ελπίδα και το χαμόγελο στα πράσινα χείλη. Πρόλαβε να γίνει ηγέτης σε λίγους μόνο μήνες πέρυσι, αποχαιρέτησε με εκείνη τη γκολάρα κόντρα στην Ξάνθη στο παιχνίδι κατάταξης για την 6η θέση στη Νέα Σμύρνη και οι οπαδοί κάνουν νέα όνειρα για το νέο… ντεμπούτο του Αργεντίνου.

Ο Φιγκερόα με αυτόν τον Μπεργκ που έχουμε δει μέχρι τώρα, εφόσον βρεθεί στην περσινή κατάσταση, παίζει βασικός! Για να μην ρίξουμε όμως όλη την ευθύνη στον Σουηδό στράικερ, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μπάλα ακόμη δεν έχουν παίξει ούτε άλλοι παίκτες έμπειροι, όπως ο Μπαιράμι, ο Μέντες και ο Ζέκα. Ο τελευταίος, να θυμίσουμε ότι και πέρυσι είχε κάνει απογοητευτικό ξεκίνημα και μετά όταν πήρε μπρος, έπαιζε για… τρεις! Για να επανέλθουμε στον 32χρονο αργεντινό επιθετικό, θα πούμε το εξής: πρέπει να κάνει τα αδύνατα-δυνατά το πράσινο τεχνικό επιτελείο και οι γυμναστές ώστε να τον ετοιμάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν και υπάρχει μία πιθανότητα να αρχίσουν να ρολάρουν και οι Μπεργκ, Μπαιράμι οι οποίοι πέρυσι δεν έκαναν γεμάτες σεζόν, είχαν προβλήματα γενικώς και φαίνεται ότι τους λείπουν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Ευκαιρίες θα πάρουν, ούτως η άλλως, αφού είναι από τους παίκτες- κλειδιά στον Παναθηναϊκό που χτίζει ο Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα