Παναιτωλικός Vs ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρη» κυριαρχία! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Παναιτωλικός Vs ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρη» κυριαρχία! (vids)

bet365

Οι παραδόσεις και οι αριθμοί μοιάζουν με… πταίσματα μπροστά στο «κομμένο αυτί» του διαιτητή Ράμμου στο πρώτο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο του ‘76! Ωστόσο ο «Δικέφαλος» έχει την απόλυτη υπεροχή.

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Το περσινό ματς έμοιαζε με το τελευταίο και ενδεχομένως το πιο σημαντικό εμπόδιο του ΠΑΟΚ -κάποιοι το χαρακτήρισαν «ματς μισός τίτλος»- στο δρόμο προς το αήττητο πρωτάθλημα.

Φέτος και πάλι η αναμέτρηση στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα του β’ γύρου, μοιάζει να είναι κομβική για την πορεία των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Τον περασμένο Μάρτιο είχαμε ένα παιχνίδι με ένταση, με πάθος, έντονες ανατροπές συναισθημάτων, πολύ κόσμο στις εξέδρες, ένα παιχνίδι το οποίο σημαδεύτηκε από τα μπλόκα της αστυνομίας, απόρροια της απαγόρευσης μετακινήσεων, την σπάνιας ομορφιάς γκολάρα του Αντρέ Βιεϊρίνια και το τεράστιο «No pasaran» ("Δεν θα περάσουν"), των «warriors» στα κάγκελα του γηπέδου στο Αγρίνιο.

Γκολ σαν αυτό του Βιεϊρίνια ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα, το πανό των οπαδών του Παναιτωλικού μπορεί να μην το ξαναείδαμε σε άλλα παιχνίδια με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, φέτος να σιγοβράζει μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στους οργανωμένους και τον Φώτη Κωστούλα, μπορεί τα μέτρα να είναι ακόμη πιο αυστηρά, ειδικά για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να δουν από κοντά το παιχνίδι, ωστόσο όλα αυτά μοιάζουν με… πταίσματα μπροστά στο «κομμένο αυτί» του διαιτητή Ράμμου.

Για χάρη του Θεσσαλονικιού ρέφερι και του αστικού μύθου που επί χρόνια ήθελε έναν Αγρινιώτη οπαδό να έχει δαγκώσει το αυτί του διαιτητή με αποτέλεσμα να του το κόψει, τα λέμε καλύτερα στο G-Weekend του Σαββατοκύριακου. Κοπιάστε…

Οι αριθμοί, οι παραδόσεις και οι υπόλοιπες ιστορίες ωχριούν μπροστά στο περιστατικό που συνέβη στο πρώτο καταγεγραμμένο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η προϊστορία των αναμετρήσεων έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια έντονο «ασπρόμαυρο» χρώμα.

Ο «Δικέφαλος» «τρέχει» ένα σερί 14 αήττητων αγώνων (μέσα-έξω) σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πέρσι επικράτησαν με 2-1 χάρη στα γκολ των Βιεϊρίνια και Μάτος.

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν να μετράνε 13/14 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ προέρχονται από πέντε σερί «διπλά» στο Αγρίνιο, μετά την τελευταία ήττα τους (2-0) από τα «καναρίνια», σ’ ένα κεκλεισμένων των θυρών ματς τον Αύγουστο του 2013.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα