Μπεκ - Παναθηναϊκός: «Παίκτης Εθνικής στα καλά του, όμως είχε αρκετούς τραυματισμούς»

Μπεκ - Παναθηναϊκός: «Παίκτης Εθνικής στα καλά του, όμως είχε αρκετούς τραυματισμούς»

Νίκος Αθανασίου
Μπεκ - Παναθηναϊκός: «Παίκτης Εθνικής στα καλά του, όμως είχε αρκετούς τραυματισμούς»

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Ούφε Μπεκ και ο Δανός δημοσιογραφός, Στέφεν Γκρόνεμαν, γράφει στο gazzetta.gr και μας παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».

Ακόμη έναν εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι αποκτά ο Παναθηναϊκός. Μετά τον Δημήτρη Κολοβό και τον Γιοάν Μολό, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Δανό μεσοεπιθετικό, Ούφε Μπεχ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο.

Ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Στέφεν Γκρόνεμαν, που εργάζεται στο B.T SPORTS τον γνωρίζει καλά και μας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως ένα σπουδαίο ταλέντο αλλά έμεινε αρκετά πίσω λόγω των συχνών και σοβαρών τραυματισμών που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝ ΓΚΡΟΝΕΜΑΝ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Ούφε Μπεκ είναι ένας βραχύσωμος και γρήγορος εξτρέμ. Είναι καλός τεχνικά, όπως και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ σε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δανίας τον είδαμε και ως ῎ψεύτικο᾽᾽ εννιάρι. Δεν είναι τόσο απειλητικός μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως δεν έχει και άσχημη σχέση με το γκολ.

Η καριέρα του θα είχε μία εντελώς διαφορετική τροπή αλλά τραυματισμοί, τραυματισμοί, τραυματισμοί όλη την ώρα.

Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι ικανά να τον φέρουν στο επίπεδο της Εθνικής Δανίας. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όταν είναι στα καλά του, είναι παίκτης Εθνικής. Εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια, όμως, δεν έχει καταφέρει να έχει γεμάτες σεζόν και να παίζει συστηματικά σε μία ομάδα.

Το μυϊκό του σύστημα λόγω και της σωματικής του κατασκευής δεν τον έχει βοηθήσει στο κομμάτι των τραυματισμών. Από την μία τον βοηθά να είναι εκρηκτικός και να έχει σπουδαία ταχύτητα αλλά από την άλλη αποτελεί τον λόγο των αρκετών θεμάτων που έχει με τους τραυματισμούς.

Σε τελική ανάγνωση, μοιάζει ως ένα πολύ καλό deal για τον Παναθηναϊκό, τον πήραν ελεύθερο. Αν μπορεί να μείνει μακριά από τραυματισμούς και δείξει τις ικανότητές τους, είναι ένας καλός και επικίνδυνος εξτρέμ σε καλό διεθνές επίπεδο. Αλλά υπάρχει ανησυχία λόγω των τραυματισμών. Η Μπρόντμπι δεν τον ήθελε λόγω των τραυματισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα