Η ανάλυση του Παναθηναϊκός - Άρης (pics & vids)

Gazzetta team
Η ανάλυση του Παναθηναϊκός - Άρης (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω του InstatScout το παιχνίδι του OAKA, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 2-0 για την 27η αγωνιστική της Super League.

Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, αναλύει τις αναμετρήσεις της Super League. Οι πιστοποιημένοι αναλυτές- σπουδαστές του Ινστιτούτου Γιώργος Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Γκίκας σε συνεργασία με το InstatScout , αναλύουν τον αγώνα τουΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 2-0.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/pao_aris.jpg

α) Παναθηναικος: Ξεκίνησε τον αγώνα με 1-3-5-2 και Από το 73' και μετα το γυρισε σε 1-3-4-3.

Παρατηρούμε ότι ο Κολοβέτσιος (No. 4) δίνει βάθος στην άμυνα, ο Ινσούα είχε συχνότερες προωθήσεις απ΄την αριστερή πλευρά σε σχέση με τον Γιόχανσον και ότι ο Χατζηγιοβάννης κινούταν πίσω απ’ τον Μακέντα.

β) Αρης: Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 1-4-2-3-1, δίνοντας βάρος μεσοεπιθετικά στην αριστερή του πλευρά

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/pao_ari_1.jpg

Α) Οι δύο ομάδες είχαν σχετική ισορροπία σε κατοχή, κερδισμένες μονομαχίες και πάσες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Άρης είχε διπλάσια αριθμό πετυχημένων πασών στο επιθετικό τρίτο, 125 με 62 του Παναθηναικού, αλλά κανένα σουτ εντός στόχου σε σχέση με τον Παναθηναικό που είχε 5.

Β) Παρατηρούμε ότι ο Παναθηναικός προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως απ’ την αριστερή πλευρά και κατά δεύτερο λόγο απ’ τον κεντρικό άξονα. Αντίθετα ο Άρης προσπάθησε να επιτεθεί πλευρικά, κυρίως από αριστερά.

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ινσούα 326.

Β) Σκόραρε το 2ο Γκολ και ταυτόχρονα είχε υψηλό ποσοστό στις κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες (10/8 80%)

Γ) Ο Οικονόμου είχε τη 2η μεγαλύτερη βαθμολογία στο Index με 322 και υψηλό ποσοστό πετυχημένων ενεργειών ( 111 / 94 85% )

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/pao_aris.png_2.jpg

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ρόουζ 278

β) Υψηλό ποσοστό πετυχημένων ενεργειών (71/62, 87%)και 100% στις κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, 3/3.

γ) Ο Μπάσα ήταν ο δεύτερος σε απόδοση για την ομάδα του Άρη με 268 βαθμολόγηση στο Index, 100% επιτυχία στις ντρίμπλες (4/4) και 100% (6/6) στις κερδισμένες επιθετικές μονομαχίες.

MVP ΙΝΣΟΥΑ

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/insua.jpg

Α) 1-0: Ο Οικονόμου στην αριστερή πλεύρα με 2 ενέργειες απέφυγε 2 ποδοσφαιριστές του Άρη, ο Μακέντα κάνοντας κίνηση στον χώρο, υποδέχθηκε την μπάλα και με ασίστ στην μικρή περιοχή, βρήκε τον Δώνη, όπου αμαρκάριστος με εύκολο πλασέ έκανε το 1-0.

β) 2-0: Ο Ινσούα με έξυπνο τρόπο άφησε την μπάλα να περάσει καταλήγοντας στον Άλτμαν, ο οποίος παρέσυρε εκτός περιοχής τον κεντρικό αμυντικό του Άρη δημιουργώντας κενό χώρο στη μεγάλη περιοχή. Ο δεξιός μπακ - χαφ του ‘Αρη δεν κάλυψε τον χώρo αυτό, ο Ινσούα τον εκμεταλλεύτηκε και με εντυπωσιακό πλασέ σκόραρε για το 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα