Η ανάλυση του ΠΑΟΚ - Άρης (pics)

Gazzetta team
Η ανάλυση του ΠΑΟΚ - Άρης (pics)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω του InstatScout την αναμέτρηση της Τούμπας, όπου ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης , αναλύει τις αναμετρήσεις της Super League. Οι πιστοποιημένοι αναλυτές- σπουδαστές του Ινστιτούτου, Κωνσταντίνος Ζιούδρος και Γιώργος Δριτσάκης, σε συνεργασία με το InstatScout , αναλύουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και την ισοπαλία μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη (1-1).

ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ

α) ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4-4-2. Παρατηρούμε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κοντά τις γραμμές τους.

β) Άρης: Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 και ολοκλήρωσε με 4-1-4-1.

Παρατηρούμε ότι ο Άρης κάνει high press επιχειρώντας να παρεμποδίσει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές του.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Α) Οι δυο ομάδες είχαν ισορροπία στα σουτ 1/6 για τον ΠΑΟΚ και 1/7 για τον Άρη.

Β) Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή με ποσοστό 59% έναντι 41% του Άρη.

Γ) Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο κομμάτι των μονομαχιών με 58% έναντι 44% του Άρη, στο πρώτο ημίχρονο το ποσοστό έφτασε στο 62%.

Δ) Παρατηρούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εύστοχος στις τελικές προσπάθειες αξιοσημείωτο είναι ότι είχε 0/28 από τον κεντρικό άξονα.

Ε) Ο Άρης επιχείρησε επιθέσεις από τις πλευρές με ιδιαίτερη έμφαση από δεξιά, επίσης και αυτός δεν ήταν αποτελεσματικός από τον άξονα με 0/16 επιθέσεις.

ΣΤ) Ο ΠΑΟΚ είχε 17 μεταβιβάσεις στην περιοχή έναντι 8 του Άρη.

Ζ) Ο Άρης είχε σχεδόν τις διπλάσιες κερδισμένες μπαλιές στο επιθετικό μισό 20/56 σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που είχε 9/52.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΟΚ

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Βιεϊρίνια (307).

Β) Στις μονομαχίες ξεχώρισε ο Σάκχοφ , με 7/8 και ποσοστό 88%.

Γ) Στις μεταβιβάσεις οι διακριθέντες από την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν οι Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ. Οι δύο παίχτες είχαν πολύ καλό ποσοστό εύστοχων μεταβιβάσεων μέσα στην μεγάλη περιοχή με 4/5 και 5/7.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΡΗ

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ματίγια (280), ενώ επίσης αρκετά υψηλή βαθμολογία είχε ο Βέλεθ (271) που πέτυχε και το γκολ του Άρη.

Β) Ο Βέλεθ είχε μεγάλο ποσοστό στις εναέριες μονομαχίες 6/7 και ποσοστό 86%,όπως και ο Βέλεθ με 7/11 επιτυχημένα τάκλιν.

Γ) Ο Ματίγια είχε συμμέτοχη στης περισσότερες επιθετικές ενέργειες του Άρη.

MVP ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ

O Bιεϊρίνια εκτελεί μεγάλη μεταβίβαση χωρίς να του κάνουν άμυνα.

Υπάρχουν παίχτες του ΠΑΟΚ στο μεσοδιάστημα.

Ο Ελ Καντουρί είναι στη μεγάλη περιοχή χωρίς να βρίσκει απέναντί του άμυνα.

Με αποτέλεσμα να έχει επαφή στη διεκδίκηση με τον Ματέο Γκαρσία. Μέτα από εκτέλεση στατικής φάσης του Ματίγια, ο Βέλεθ ξεφεύγει από την άμυνα του ΠΑΟΚ και γίνεται σκόρερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα