ΠΑΟΚ: Γράφει Ιστορία κόντρα στον Ολυμπιακό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Γράφει Ιστορία κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

«Σαν νίκη» χαρακτήρισε το 1-1 με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου, με τον δικό του ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος και σε τροχιά μεγάλων ρεκόρ και ασφαλώς του τίτλου. Το gazzetta.gr αναλύει.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουεστ Χαμ - Λίβερπουλ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

H χρονιά των μεγάλων ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου καλά κρατεί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε όρθιος και στο ΟΑΚΑ παραμένοντας αήττητος για 19 σερί αγωνιστικές από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» σ’ αυτή την τρελή και αήττητη πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, έχουν σημειώσει πολλά ρεκόρ στο διάβα τους…

** Έγινε η δεύτερη ομάδα στα χρόνια της Super League Σουρωτή, που τερματίζει αήττητη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με ρεκόρ: 14-1-0.

** Έγινε η τρίτη ομάδα στα 59 (και κάτι) χρόνια της Α’ Εθνικής που τελειώνει με μόλις μια απώλεια βαθμών τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

** Έφτασε τα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα διευρύνοντας το δικό του σερί και ρεκόρ. Ο ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί από τις από τις 4 Μαρτίου του 2018, όταν έχασε 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης και από τις 31 Μαρτίου του 2018, όταν νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2) μέχρι και σήμερα έχει κάνει 22 νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

Το μεγάλο στοίχημα των «ασπρόμαυρων» είναι να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα κάτι που έχει να συμβεί από την σεζόν 1963-’64. Μέχρι σήμερα πολλές ομάδες προσπάθησαν να «σπάσουν» το απόλυτο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα κατάφεραν, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 11 αγώνες για να το πετύχει.

Ο «Δικέφαλος» με την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ισοφάρισε το δικό του καλύτερο σερί από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος, παραμένοντας όπως και τη σεζόν 1972-’73 αήττητος για 19 αγωνιστικές, αλλά με σαφώς καλύτερο απολογισμό νικών-ισοπαλιών (16-3-0 τότε, 17-2-0 τώρα), ενώ την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να γράψει Ιστορία και να φτάσει τις 20 σερί αγωνιστικές δίχως να έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2013-2014, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν αήττητοι για 26 αγωνιστικές, «φλέρταραν» με το μεγάλο ρεκόρ, όμως έχασαν μέσα στην έδρα τους από τον Παναθηναϊκό (0-3) στις 02/03/2014. Είναι το καλύτερο ρεκόρ στα χρόνια της Σούπερ Λίγκας. Ένα χρόνο μετά, κρατούσαν το αήττητο σερί τους από την 1η αγωνιστική μέχρι την 22η, όταν τους το «έσπασε» η ΑΕΚ (1-0) στις 13/02/2016.

Τέλος, η ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ είναι ένας καλός οιωνός τίτλου, καθώς και τις δύο προηγούμενες χρονιές που ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, είχε αναδειχθεί ισόπαλος με γηπεδούχο την Ένωση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα