Η φανέλα με το «Νο 9» (pic)

Gazzetta team
Η φανέλα με το «Νο 9» (pic)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τους επιθετικούς της Super League που ξεχώρισαν μετά και την συμπλήρωση του 1/3 της σεζόν.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συμπληρώσαμε το 1/3 του πρωταθλήματος και ήδη υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που έκαναν... κλικ. Το gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης θα σας παρουσιάσει τους επιθετικούς που ξεχώρισαν μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, όπου και παρατηρούμε ορισμένα αξιόλογα ευρήματα.

* Ο Κουλούρης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία (270) και ακολουθούν από κοντά Λιβάια (267) και Πρίγιοβιτς (264).
* Ο φορ του Ατρόμητου μάλιστα είναι ο παίκτης της Super League που έχει «συμμετοχή» στα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον παίκτη στην κατηγορία, καθώς έχει σημειώσει 8 και μετρά επιπλέον μία ασίστ, αθροιστικά δηλαδή 9. Ακολουθεί ο Γέντρισεκ της Ξάνθης με 8 (7+1).
* Οι δυο τους είναι και οι σέντερ φορ που έχουν κάνει και τις περισσότερες τελικές, 37 και 29 αντίστοιχα.
* Ομως στη συγκεκριμένα κατηγορία ξεχωρίζει η ευστοχία του Μπαράλες. Το ποσοστό του Αργεντινού στράικερ της Λαμίας σε on target τελικές είναι εξαιρετικό, καθώς εστία βρήκαν οι 15 από τις 18 που έχει κάνει ως τώρα (83,3%).
*Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι ο Κλωναρίδης της ΑΕΚ έχει σημειώσει 2 τέρματα με μόλις 3 on target τελικές και 4 αθροιστικά.
*Μάλιστα ο 26χρονος είναι και ο καλύτερος πασέρ σε σχέση με τους 15 επιθετικούς που έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία και το ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις του ανέρχεται στα επίπεδα του 86%. Αμέσως μετά ακολουθούν οι Γκερέρο (85%) και Καμπετσής (84%).
*Μπορούμε να παρατηρήσουμε επίσης τα αρκετά φάουλ τόσο κατά όσο και υπέρ των Μπαράλες, Ντουρμισάι, Λιβάια, καθώς υποδέχονται πολλές φορές την πρώτη μπάλα των ομάδων τους.
*Μάλιστα ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ είναι εκείνος από την 15αδα με τις περισσότερες ορθές μεταβιβάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ υψηλή επίδοση έχουν ακόμη ο Γκερέρο του Ολυμπιακού και ο Κουλούρης.
*Ακόμη μία κατηγορία στην οποία ξεχωρίζει ο Λιβάια είναι στις πολλές κερδισμένες μονομαχίες στην επίθεση της ΑΕΚ (9/19 κατά μέσο όρο ανά 90λεπτο), ενώ ανασταλτικά ο Λεό του ΠΑΣ, αν και έχει παίξει λίγο, είναι ο επιθετικός με την μεγαλύτερη ανασταλτική προσφορά (κατά μέσο όρο 2,2).
*Τομέα στον οποίο βοηθά πολύ και ο Μακέντα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ιταλός είναι εκείνος με τα περισσότερα τάκλιν (τόσο αθροιστικά όσο και πετυχημένα) κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.
Για να δείτε τον πίνακα σε μεγάλη ανάλυση, κάντε κλικ επάνω του. .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα