Ολυμπιακός: Φορτούνης ο πιο εύστοχος, ο Λάζαρος θέλει πιο πολλές τελικές

Ολυμπιακός: Φορτούνης ο πιο εύστοχος, ο Λάζαρος θέλει πιο πολλές τελικές

Ολυμπιακός: Φορτούνης ο πιο εύστοχος, ο Λάζαρος θέλει πιο πολλές τελικές

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει εύκολα γκολ και το gazzetta.gr στέκεται στο πόσες φάσεις χρειάζονται οι μεσοεπιθετικοί κι οι φορ του για να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σε προηγούμενο θέμα αναδείξαμε το θέμα που έχει ο Ολυμπιακός στο εύκολο γκολ. Για την ακρίβεια στο γκολ γενικά.

Και σαφώς για να συμβεί αυτό, δηλαδή ότι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» 11.7 τελικές για να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό, έχουν ευθύνη οι μεσοεπιθετικοί εκτός των φορ.

Τα 13 γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα του Μαρτίνς έχουν έρθει ύστερα από 152 τελικές εκ των οποίων οι 96 ανήκουν στους παίκτες από τη μέση και μπροστά, έχοντας πετύχει 8 γκολ.

Πάμε να δούμε πόσες τελικές χρειάζονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, στα ματς πρωταθλήματος.

Φορτούνης: 9 ματς (736') / 2 γκολ / 16 τελικές / 1 γκολ ανά 8 τελικές

Χασάν: 7 ματς (417') / 2 γκολ / 17 τελικές / 1 γκολ ανά 8.5 τελικές

Λάζαρος: 10 ματς (619') / 1 γκολ 23 τελικές / 1 γκολ ανά 23 τελικές

Ποντένσε: 9 ματς (847') / 1 γκολ / 13 τελικές / 1 γκολ ανά 13 τελικές

Γκερέρο: 7 ματς (512') / 1 γκολ / 15 τελικές / 1 γκολ ανά 15 τελικές

Μάνος: 3 ματς (89') / 1 γκολ / 2 τελικές / 1 γκολ ανά 2 τελικές

Φετφατζίδης: 7 ματς / 0 γκολ / 10 τελικές

* Τα άλλα 5 γκολ του Ολυμπιακού έχουν έρθει από τη μέση και πίσω: Ομάρ, Καμαρά, Μεριά, Σισέ και Νάτχο συμπληρώνουν τον πίνακα των σκόρερ.

Εν κατακλείδι: Ο Φορτούνης είναι ο παίκτης ο οποίος θα σκοράρει πιο εύκολα από κάθε άλλον συμπαίκτη του, ενώ σαφώς χρειάζεται μεγαλύτερη ευστοχία από τον φορ και εννοείται πως Ποντένσε-Λάζαρος θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

O Λάζαρος, είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί 619' στο πρωτάθλημα, έναντι 736' του Φορτούνη, ενώ είναι κι ο παίκτης που έχει απειλήσει περισσότερες φορές εκτός περιοχής με 12 σουτ. Ο Καμαρά έχει δοκιμάσει το πόδι του 11 κι ο «Φόρτου» 9.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα