Η Αθήνα έπαψε να είναι «ταμπού» για τον ΠΑΟΚ

Η Αθήνα έπαψε να είναι «ταμπού» για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ, όχι απλά παραμένει αήττητος, μετρώντας «5 στα 5», αλλά φωνάζει ό,τι έχει αλλάξει επίπεδο όπως φανερώνουν οι αριθμοί!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ΠΑΟΚ επί προεδρίας Ιβάν Σαββίδη καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δεν έγινε από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, απλά η ομάδα που έχει πετύχει τις περισσότερες (40) νίκες επί του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας την ΑΕΚ (37) και προ πολλού τον Παναθηναϊκό (30).

Ο ΠΑΟΚ επί προεδρίας Ιβάν Σαββίδη αλλάζει επίπεδο και αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά φίλοι και αντίπαλοι του. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του δεν είχε πετύχει σε ξεκίνημα πρωταθλήματος «5 στα 5», ένα επίτευγμα το οποίο όσο κι αν χαρακτηρίζεται από πολλούς ως προϊόν τύχης, δεν παύει να είναι ένα ρεκόρ, που δεν είχε πετύχει ακόμη κι όταν είχε την ομαδάρα επί εποχής Σάννον και Λόραντ ή ακόμα όταν πήρε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα πριν από 33 χρόνια και είχε παραμείνει αήττητος τις πρώτες 13 αγωνιστικές.

Πάμε και στο πιο σημαντικό της όλης υπόθεσης, που φανερώνει το πόσο πολύ έχουν αλλάξει ποδοσφαιρικό στάτους οι «ασπρόμαυροι» του Βορρά. Για χρόνια η Αθήνα και ο Πειραιάς αποτελούσαν «ταμπού» γι’ αυτούς, όχι όμως για την ομάδα του Λουτσέσκου, που μέσα σ’ όλα πανηγύρισε κι αυτός την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το δεύτερο σερί κύπελλο μέσα στο ΟΑΚΑ (που δεν είχε κερδίσει κανένα τελικό μέχρι τότε) και έφτασε να μετράει έξι συνεχόμενες νίκες επί ομάδων της πρωτεύουσας εκ των οποίων οι πέντε στη «στοιχειωμένη» Αθήνα χωρίς καν να δεχθεί γκολ! Έχουμε και λέμε:

31/03/18: Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΟΚ 0-2

29/04/18: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

12/05/18: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2 (Τελικός Κυπέλλου)

02/09/18: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

23/09/18: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0

30/09/18: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1

Επίσης ακόμη ένα στοιχείο που φανερώνει τη διαφορά της περσινής και της φετινής ομάδας, είναι η συγκομιδή βαθμών στους τρεις αγώνες με τον Πανιώνιο (στη Νέα Σμύρνη), την ΑΕΚ (στην Τούμπα) και τον Ολυμπιακό (στο Φάληρο). Φέτος πήρε το απόλυτο των βαθμών (9β.). Αντίστοιχα πέρσι είχε πάρει μόλις έναν τελικά, αφού έχασε στα χαρτιά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ είχε ηττηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και είχε έρθει ισόπαλος (2-2) με τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα