Super League: Οι φάσεις που θα έριχνε φως το VAR! (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Super League: Οι φάσεις που θα έριχνε φως το VAR! (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέτει τα ερωτήματά της για τη μη εγκατάσταση του VAR και το gazzetta.gr στέκεται στις φάσεις, από την αρχή του πρωταθλήματος, που θα μπορούσαν με τη χρήση της τεχνολογίας να είχαν άλλη κατάληξη.

Ίντερ - Φιορεντίνα με 5% Πριμ* στα κέρδη και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο Ηράκλειο και για οφσάιντ που κόπηκαν στη Νέα Σμύρνη. Ο Αστέρας φωνάζει για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος του κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής σε τράβηγμα του Παπαγεωργίου στον Μπουχαλάκη. Ο Πανιώνιος φωνάζει για ακυρωθέν γκολ του Μασούρα, που έπρεπε να μετρήσει. Ο Παναιτωλικός φωνάζει για το ότι ο Αντέτζο σκοράρει στο 2-2 από θέση που δεν θα έπρεπε να είναι.

Γενικώς μετράμε μόλις 4 αγωνιστικές και τα διαιτητικά λάθη είναι αρκετά. Και θα μπορούσα να είχαν αποφευχθεί αν στη ζωή μας είχε μπει το VAR.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσή της έθεσε τα ερωτήματά της για τη μη χρήση του VAR και το gazzetta.gr στέκεται στις πιο... κραυγαλέες φάσεις όπου η τεχνολογία θα είναι δώσει τη λύση.

1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-0

- Η πτώση του Πρίγιοβιτς σε φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το ότι ο Σέρβος εκμαίευσε την εσχάτη των ποινών.

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

-Στο 77' πέφτει ο Χατζηγιοβάνης σε μαρκάρισμα του Σιλά ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ. Είναι φάουλ και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης. Δεν δόθηκε τίποτα.

2η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1

- Η πτώση του Μάνταλου στο μαρκάρισμα του Κώτσιρα.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1

- Έχει υποδειχτεί λανθασμένα οφσάιντ από τον επόπτη ο Πρίγιοβιτς

- Το ακυρωθέν γκολ του Ακπομ.

3η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

- Λίγο μετά την έναρξη του ματς ο Στρέζος ανατρέπει τον Λέο Ζάμπα με τον ρέφερι να μη βλέπει καθαρό πέναλτι.

Αρης-Λεβαδειακός 2-0

- Με το σκορ να είναι 2-0 δίνεται πέναλτι στον Μαρκόφσκι που δεν υπήρξε ποτέ.

4η αγωνιστική

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1

- Στο 55' το τράβηγμα στον Μπουχαλάκη από τον Παπαγεωργίου.

- Το κανονικό γκολ του Μασούρα.

Παναιτωλικός-Λαμία 2-2

Η Λαμία ισοφαρίζει με πέναλτι στο... 98'. Εκτελεί πέναλτι ο Μαστούρ, αποκρούει ο Κυριακίδης, ο Αντέτζο σκοράρει αλλά έχει μπει πιο νωρίς στην περιοχή. Θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα