ΠΑΟΚ: Γεννημένος για Άγγλους και… πρεμιέρες!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Γεννημένος για Άγγλους και… πρεμιέρες!

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» του ΠΑΟΚ μπορούν να υπερηφανεύονται για την παράδοση απέναντι στις αγγλικές ομάδας και για το αήττητο τους σ’ όλα τα πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ! Το gazzetta.gr παρουσιάζει.

ΠΑΟΚ - Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις έξι προηγούμενες πρεμιέρες του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο «Δικέφαλος» δεν έχει γνωρίσει την ήττα, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2010 στο «Γιαν Μπρέιντελ» του Μπριζ (1-1), ακολούθησε η ισοπαλία με την Τότεναμ (0-0) την σεζόν 2011-12 και οι νίκες επί της Σαχτέρ Καργκαντί (2-1, σεζόν 2013-14) και της Ντιναμό Μινσκ (6-1, 2014-15).

Τη σεζόν 2015-16 απέσπασε «λευκή ισοπαλία» στο Αζερμπαϊτζάν από την Γκαμπάλα (0-0) και το ίδιο σκορ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα των ομίλων της σεζόν 2016-17 με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στην Τούμπα.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ

Η παράδοση που συντροφεύει το «Δικέφαλο», όταν απέναντι του βρίσκονται ομάδες από το Λονδίνο ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Ο ΠΑΟΚ, όχι απλά, τα πάει μια χαρά απέναντι στις αγγλικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά είναι και αήττητος! Μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια με Άρσεναλ και Τότεναμ.

Η Τσέλσι θα γίνει η τρίτη ομάδα από το Λονδίνο που θα πατήσει στην Τούμπα. Εκεί, όπου τον Σεπτέμβριο του 1997 η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 1-0 και δεκατέσσερα χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 2011 η Τότεναμ ήρθε με τον 17χρονο, σχεδόν αμούστακου, Χάρι Κέιν και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), αν και ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Λίνο να αστοχεί στη (διπλή) εκτέλεση πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα