ΠΑΟΚ: Αχ, αυτή η… κατάρα του 1-1 (vids)

ΠΑΟΚ: Αχ, αυτή η… κατάρα του 1-1 (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει (και πρέπει) το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (29/8) να «σπάσει» την… κατάρα του 1-1 για να είναι η ομάδα που θα περάσει στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr το 1-1 συνήθως τον αφήνει εκτός συνέχειας...

Σκόραρε ο Λιβάγια το πρώτο γκολ του αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΑΕΚ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκριθεί (να το ξαναγράψουμε) στους ομίλους του Champions League, ούτε είναι η ομάδα που έχει, πλέον, την ταμπέλα του φαβορί, μετά το 1-1 στο «Ντα Λουζ». Η Μπενφίκα (να το ξαναπούμε) παραμένει το φαβορί, αλλά όπως και να το κάνουμε οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λισαβόνα.

Αρκεί αυτή τη φορά να «σπάσει» την κατάρα του 1-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ουδέποτε, σε μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού στην Τούμπα, αποδείχθηκε χρήσιμο στο «Δικέφαλο», ειδικά στις τρεις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες του να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

2010: ΠΑΟΚ – ΑΓΙΑΞ 3-3

Το καλοκαίρι του 2010 πήγε στο Άμστερνταμ, κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ των Σουάρες, Αλντερβάιρελντ, Ερικσεν, Φερτόνγκεν, Ντε Γιονγκ και άλλων αστεριών, φεύγοντας από την «Arena» με το θετικό 1-1, χάρη σ’ ένα γκολ του Βλάνταν Ίβιτς στο 72ο λεπτό. Ωστόσο στη ρεβάνς ο «Αίαντας» βρήκε τον τρόπο να πάρει την ισοπαλία (3-3) και να «παγώσει» την Τούμπα.

2013: ΠΑΟΚ – ΣΑΛΚΕ 2-3

Τρία χρόνια αργότερα στην «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν ένα γκολ του Μίροσλαβ Στοχ, πάλι στο ίδιο πάνω κάτω χρονικά σημείο στο 73ο λεπτό, είχε διαμορφώσει το τελικό 1-1, σκορ που άφηνε ανοικτή την πόρτα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, στην άδεια, λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο Στοχ αστόχησε σε μια ευκαιρία που ακόμη και σήμερα μνημονεύουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τη Σάλκε του εκπληκτικού Ντράξλερ να βρίσκει στο τέλος τον τρόπο και να φύγει νικήτρια (2-3) μαζί με το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

2016: ΠΑΟΚ – ΑΓΙΑΞ 1-2

Πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε και πάλι στην Ολλανδία για ένα παιχνίδι προκριματικών του Champions League απέναντι στον Άγιαξ, προηγήθηκε με το πανέμορφο γκολ του Τζάλμα Κάμπος, το ματς έληξε και πάλι 1-1, με το «Δικέφαλο» να χάνει απίστευτες ευκαιρίες, κυρίως με τον Αθανασιάδη, στη ρεβάνς της Τούμπας και την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης να καταλήγει απ’ το πουθενά στην ολλανδική ομάδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα