Οι καλύτερες μεταγραφές των ομάδων της Super League (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Οι καλύτερες μεταγραφές των ομάδων της Super League (pics)

bet365

To πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες ημέρες και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες εκτός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού αλλά και Παναθηναϊκού, που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μπορεί οι Βέρνμπλουμ, Χριστοδουλόπουλος και Πόντσε να κυριάρχησαν στα ελληνικά πρωτοσέλιδα, αλλά και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές με κάποιες από αυτές μάλιστα να δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Άρης ο οποίος έκανε ιδιαίτερα σημαντικές κινήσεις τόσο από την ελληνική αγορά (Ντιγκινί), αλλά και από το εξωτερικό φέρνοντας παίκτες με προυπηρεσία στην σπουδαία Μπόκα Τζούνιορς (Κολάσο). Σημαντικές κινήσεις και από τον Ατρόμητο με τους Μέγιερι και Κουλούρη, όπως και ο Πανιώνιος με τους Άλμπεργκ (διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας), και Κεϊτά (Αζαξιό).

Σημαντική ενίσχυση και για τον Παναιτωλικό με την απόκτηση του Σουηδού μέσου Έρικσον, αλλά και η Λαμία η οποία επανέφερε στην Ελλάδα τους Μπαράλες και Μπερτόγλιο. Σε γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις προέβη ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ανακοίνωσε τους Βλάχο, Παπαδόπουλο, Ρόλε και Τασουλή, ενώ μπαμ έκανε και ο Απόλλων Σμύρνης με την διαφαινόμενη απόκτηση του Σικαμπάλα.

Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Super League εκτός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού:

Άρης: Ο Άρης αφήνει πίσω του τέσσερα χρόνια στις μικρές κατηγορίες κι επανέρχεται στα γήπεδα της Super League για να πρωταγωνιστήσει. Στο πλαίσιο αυτό έκανε κινήσεις που έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κόσμου με παίκτες που κάνουν την διαφορά. Ποδοσφαιριστές όπως οι Κολάσο, Ματέο Γκαρσία και κυρίως Μπρούνο Γκάμα, μπορούν να κάνουν τους «κίτρινους» να θυμίζουν την ομάδα που διεκδικούσε Ευρώπη και Κύπελλα.

Ατρόμητος: Οι Περιστεριώτες αφού κατάφεραν να διατηρήσουν τον βασικό τους κορμό που συντέλεσε στην τρομερή περσινή σεζόν αποφάσισαν να κινηθούν στο ίδιο μοτίβο και ενίσχυσαν την επιθετική τους γραμμή με παίκτη που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο του Βορρά και μπορεί με την παρουσία του να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης. Παίκτης από το πάνω ράφι ήρθε και για την θέση του τερματοφύλακα με τον άλλοτε πορτιέρο του Ολυμπιακού, Μπάλασζ Μέγιερι, να είναι αυτός που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη ο οποίος επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους».
Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες κινήθηκαν όπως συνήθως στην αγαπημένη τους ισπανική αγορά φέρνοντας παίκτες όπως οι Βαλιέντε και Μαρκ Φερνάντεθ. Παράλληλα στην Τρίπολη θα συνεχίσουν την καριέρα τους ποδοσφαιριστές που με την εμπειρία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να διατηρήσουν τον Αστέρα στα ίδια υψηλά επίπεδα απόδοσης με τους Βαλεντίνο Βλάχο και Χρήστο Τασουλή που άφησαν τον Πανιώνιο να δίνουν πολύτιμες βοήθειες στα δύο άκρα της άμυνας.
Πανιώνιος: Οι «κυανέρυθροι» αποφάσισαν να αλλάξουν πολιτική το καλοκαίρι και να κινηθούν στην αγορά του εξωτερικού για την ενίσχυση της ομάδας και ειδικότερα στην αγορά της Γαλλίας. Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε ο Αμντουλαγέ Κεϊτά από την Αζαξιό ο οποίος με το καλημέρα και τα πρώτα φιλικά έχει δείξει πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή. Παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Νεοσμυρνιώτες είναι και ο Άλμπεργκ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας ήρθε για να καλύψει το κενό του Μασούντ στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και όλοι στην Πλατεία περιμένουν πως ο 27χρονος άσος θα αποτελέσει τη νέα αποκάλυψη του Πανιωνίου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ενίσχυση και στις τέσσερις γραμμές για τους Ηπειρώτες οι οποίοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον 28χρονο επιθετικό Σάντι Κριζμάν ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο διάστημα που φορούσε την φανέλα της ΑΕΛ. Αυτός όμως που δείχνει να κλέβει την παράσταση είναι ο 26χρονος Κολομβιανός μέσος Εντβίν Φάμπρι Κάστρο Μπάρος. Ο Κάστρο ήρθε να αποτελέσει μαζί με τον Λίλα το δίδυμο στην μεσαία γραμμή και από την πρώτη στιγμή δείχνει πως είναι έτοιμος να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΑΕΛ: Σημαντικές κινήσεις και από την ΑΕΛ η οποία με την απόκτηση του 26χρονου Αιγύπτιου επιθετικού Μπασέμ Μορσί. Ο Μορσί ο οποίος προέρχεται από μια σπουδαία καριέρα στην ιστορική Ζάμαλεκ είναι παίκτης που σε τέτοιο επίπεδο ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Εκτός από τον Μορσί, άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει σταθερή αξία είναι ο Πίτι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν εκ των MVP της Λαμίας την περσινή σεζόν και στην Λάρισα ελπίζουν πως θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
Λαμία: Από την πλευρά της η Λαμία σε μια προσπάθεια να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην Super League αποφάσισε να προβεί σε δύο ηχηρές κινήσεις φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο παρελθόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα οι Λαμιώτες απέκτησαν τους Μπαράλες και Μπερτόγλιο με τους δύο ποδοσφαιριστές να δείχνουν έτοιμοι να πάρουν από το χέρι τους την Λαμία.
Ξάνθη: Λίγες οι κινήσεις της Ξάνθης η οποία έχει αποκτήσει τους Σαρπόνγκ, Καντά και Κοβάσεβιτς με τον πρώτο να έχει συστηθεί στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της παρουσίας του στη Βέροια.
Παναιτωλικός: Ψαγμένες κινήσεις από τον Παναιτωλικό ο οποίος έφερε στο Αγρίνιο τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό, Νίκολας Μανά, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μπόκα Τζούνιορς κι έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις. Η μεταγραφή όμως που εντυπωσίασε ήταν αυτή του πρώην αρχηγού της Γκέτεμποργκ και επί μια 3ετία άσου της Κάλιαρι, Σεμπάστιαν Έρικσον. Ο Σουηδός μέσος έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας και αγωνίστηκε 7 φορές με την εθνική Ανδρών. Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση.
Λεβαδειακός: Όταν έχεις αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Γαλλίας, λογικά θα πρέπει να είσαι καλός ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Λενί Ναγκίς ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς και αγωνιζόταν στην Βαλενσιέν.
Απόλλων Σμύρνης: Πολλές και σημαντικές κινήσεις από την Ελαφρά Ταξιαρχία η οποία έχει αποκτήσει τον Άνταμ Τζανετόπουλο με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ, ενώ επιστρέφει στην Super League ο Βαγγέλης Μάντζιος. Το πραγματικό μπαμ όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και είναι ο σπουδαίος Αιγύπτιος άσος, Μαχμούντ Σικαμπάλα, ο οποίος προβάρει την φανέλα της ομάδας.
ΟΦΗ: Οι Κρητικοί προχώρησαν στην απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών με εμπειρία από τα γήπεδα της Super League όπως οι Πλατέλλας, Παπάζογλου και Αραβίδης, αλλά ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο 29χρονος επιτελικός μέσος, Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Αργεντινός άσος κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Νιούελς Ολντ Μπόις και Λανούς της χώρας του, στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα