Εσύ αποφασίζεις: Ποια μεγάλη δύναμη σε έπεισε και ποια όχι (poll)

Εσύ αποφασίζεις: Ποια μεγάλη δύναμη σε έπεισε και ποια όχι (poll)

Εσύ αποφασίζεις: Ποια μεγάλη δύναμη σε έπεισε και ποια όχι (poll)

Η πρώτη αγωνιστική για τους «μεγάλους» του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει κάποια ομάδα που σας άρεσε; ΠΟια περισσότερο και ποια σας απογοήτευσε περισσότερο; Το gazzetta.gr ζητά τη γνώμη σου.

Η αρχή έγινε με τη ματσάρα Πορτογαλία-Ισπανία και το κοντέρ να σταματάει στο 3-3, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει χατ-τρικ και να παίρνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στις πλάτες του γι' ακόμη μία φορά.

Ακολούθησε Γαλλία η οποία μάτωσε για να νικήσει την Αυστραλία με 2-1. Στη συνέχεια, η Αργεντινή έγινε η πρώτη «μεγάλη που γκέλαρε απέναντι στην Ισλανδία με τον Φινμπόγκασον να είναι υπεύθυνος γι' αυτό. Οκ, κι ο Μέσι με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι.

H Γερμανία δεν τα κατάφερε απέναντι στο Μεξικό το οποίο, είχε νικήσει τελευταία φορά τα «πάντσερ το 1982 σε φιλικό.

Η παρέα των... γκελαδόρων συμπληρώνεται με τη Βραζιλία που εκτός τη γκολάρα του Κουτίνιο, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο και έτσι έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία.

Η Αγγλία από την άλλη, απέναντι στην Τυνησία, χρειάστηκε να περιμένει τις καθυστερήσεις για να δει τον Κέιν να σκοράρει για δεύτερη φορά και να δίνει τους τρεις βαθμούς στα λιοντάρια».

Το gazzetta.gr ζητά τη γνώμη σας. Ποια ομάδα από τις παραδοσιακές δυνάμεις σας άρεσε περισσότερο και ποια σας απογοήτευσε περισσότερο;

 

 

Best of internet