Απόλλων Σμύρνης: Το ρόστερ του σήμερα και του αύριο

Απόλλων Σμύρνης: Το ρόστερ του σήμερα και του αύριο

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να χτίσει μια νέα ομάδα που δεν θα... ιδρώσει για την παραμονή και το gazzetta.gr ρίχνει φως στο ρόστερ του σήμερα και του αύριο!

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Νιού Όρλεανς Πέλικανς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια αγχωτική χρονιά για τον Απόλλωνα έλαβε τέλος. Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να χτίσουν το νέο ρόστερ που θα οδηγήσει στην παραμονή με πολύ λιγότερο ιδρώτα.

Ο Παράσχος από την Παρασκευή θα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, ενώ η οικογένεια Μονεμβασιώτη εδώ και μέρες ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Τα δεδομένα για τον πάγκο σας τα έχουμε αναλύσει εδώ.

Το θέμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα ζήτημα στην ομάδα καθώς, ο άνθρωπος που θα έρθει θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον κάποιων παικτών. Κάπου εδώ να τονίσουμε ξανά ότι ο Γιώργος Κασναφέρης δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα, μιας και όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν όλες οι επιλογές παικτών που έκανε το καλοκαίρι ήταν άστοχες (δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα εκείνες του χειμώνα και του Τσόβιτς που είχε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος).

Ας δούμε λίγο τι ακριβώς παίζει με τα συμβόλαια που έχουν ισχύ για του χρόνου αλλά και με αυτά που λήγουν σε λίγες μέρες.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των:

Χουάντερσον, Τσόβιτς, Παπάζογλου, Ζησόπουλου, Τσουκαλά, Μπαρτολίνι, Μάατσεν, Αλίβοντιτς, Καστιγιέχος, Ανιέτε, Μενδρινού. Από τους προαναφερθέντες, οι Μπαρτολίνι, Μάατσεν, Αλίβοντις, Καστιγιέχος, Ανιέτε, Μενδρινός θα χαιρετήσουν, για τους άλλους θα πρέπει να έρθει ο επόμενος προπονητής για να δουν οι διοικούντες την ομάδα με ποιους θα αρχίσουν κύκλο επαφών για νέο συμβόλαιο.

Συμβόλαιο έχουν οι:

Κοντοές, Ναδάλες, Κούρος, Στάθης, Σιατραβάνης, Ντεβέσα, Κύργιας, Κονέ, Ελμπάζ ενώ κι ο Χουάρες αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ.

Στάθης: είναι μία από τις πιο εύστοχες κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Η εκτίμηση στο πρόσωπό του είναι αναμφισβήτητη, την οποία βεβαίως κέρδισε ο ίδιος με τη σταθερή απόδοσή του.

Ναδάλες: επίσης είναι ένας παίκτης που ήρθε και βοήθησε παίζοντας είτε αριστερά στην τριάδα της επίθεσης είτε ως μπακ. Η παραμονή του θεωρείται δεδομένη.

Κούρος: είναι ο παίκτης, ο οποίος κερδίζει όσκαρ ατυχίας. Η αξία του γνωστή και πάνω στη φάση που άρχισε να ανεβαίνει και να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό ήρθε ένα χειρουργείο ενώ τώρα είναι περίοδο ανάρρωσης από τη σκωληκοειδίτιδα.

Σιατραβάνης: θα πρέπει να είχε πάρει παραπάνω χρόνο. Είναι ένας παίκτης που υπολογίζεται, έχει συμβόλαιο και είναι μία αξιόπιστη λύση που μπορεί από τον πάγκο να βοηθήσει.

Ντεβέσα: αν και έχει συμβόλαιο αποτελεί ερωτηματικό η παραμονή του η οποία θα κριθεί και από το ποιος θα αναλάβει την ομάδα.

Κονέ: Ήταν ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε όταν ανέβηκε η ομάδα από τη Football League. Είναι από τα αγαπημένα παιδιά στην Ριζούπολη κι η παρουσία του θα πρέπει να θεωρείται, επίσης δεδομένη. Ο Κονέ που είδαμε σε μερικά ματς του δεύτερου γύρου μπορεί να βοηθήσει.

Ελμπάζ έχει επίσης για έναν ακόμα χρόνο αλλά θα φύγει μιας κι ο ίδιος ζήτησε να γυρίσει την πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του, ενώ κι από τη διοίκηση δεν... τρελάθηκαν με την απόδοσή του.

Ο 21χρονος Μιχάλης Καλλέργης είναι ένα παιδί που θέλουν να αναδείξουν στον Απόλλωνα. Φέτος έγραψε τρεις συμμετοχές έχοντας στα πόδια του 136'. Την επόμενη σεζόν αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα