Aπλήρωτοι παίκτες που έκαναν αποχή από τις προπονήσεις

Θοδωρής Βασίλης
Aπλήρωτοι παίκτες που έκαναν αποχή από τις προπονήσεις

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο απόλυτο σημείο εξαθλίωσης με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ξεκινήσει αποχή και το gazzetta.gr θυμάται άλλες τέτοιες στιγμές που οι ποδοσφαιριστές είχαν φτάσει στο απροχώρητο.

Προσφορά Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο τέλμα με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινάνε από την Δευτέρα αποχή από τις προπονήσεις από την στιγμή που δεν εξοφλήθηκε μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση των «πρασίνων» δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο αίτημα των παικτών οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή για όσο διάστημα χρειαστεί.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού στο παρελθόν και άλλες ομάδες της Super League προέβησαν σε ανάλογες κινήσεις και το gazzetta.gr θυμάται.

Ηρακλής

Μία από τις ομάδες που έχει πονέσει στο οικονομικό θέμα με αναξιόπιστες διοικήσεις είναι ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ήταν ένας από τους συλλόγους που βίωσε για τα καλά την οικονομική εξαθλίωση και μόλις πριν ένα χρόνο ακριβώς, τον Απρίλιο του 2017, η κατάσταση είχε φτάσει στο μη παρέκει. Οι παίκτες μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης τους, ενημέρωναν ότι δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις επειδή δεν είχαν χρήματα για να ανταποκριθούν στις απλές, καθημερινές τους ανάγκες. Ίδια κατάσταση και το 2010 όταν τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς, και αφού είχαν μείνει απλήρωτοι για τρεις μήνες, πάρθηκε η απόφαση για αποχή ενημερώνοντας τον τότε γενικό αρχηγό της ομάδας, Γρηγόρη Φανάρα και τον προπονητή Γιόζεφ Μπουμπένκο.

ΠΑΟΚ

Μπορεί πλέον τέτοια ζητήματα στον ΠΑΟΚ να έχουν μπει στο χρονοντούλαπο, αλλά παλιότερα προ Ιβάν Σαββίδη και στον Δικέφαλο του Βορρά οι ποδοσφαιριστές είχαν φτάσει στα όρια τους. Αρχικά επί εποχή Μπατατούδη οι παίκτες έχοντας κουραστεί από την αναξιοπιστία του προέδρου τους είχαν αποφασίσει να μην προπονηθούν, κάτι που είχε γίνει μάλιστα λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου του 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα δύσκολα όμως δεν είχαν περάσει, αφού και επί Γιάννη Γούμενου η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη με αποτέλεσμα το 2006 να υπάρξουν συνεντεύξεις όπου οι ποδοσφαιριστές εξηγούσαν τους λόγους της αποχής από τις προπονήσεις.

Άρης

Τα οικονομικά προβλήματα δεν άφησαν ανεπηρέαστο ούτε τον Άρη ο οποίος επίσης έχει υποφέρει αρκετά από τον κάθε τυχαίο διοικητικό παράγοντα. Το Μάρτιο του 2012 οι «κίτρινοι» αποφασίζουν να μην προπονηθούν στο Νέο Ρύσιο σε μια προσπάθεια να στείλουν ένα μήνυμα στην τότε διοίκηση η οποία είχε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι τους.

Πανιώνιος

Μετά την εποχή Τσακίρη ο Πανιώνιος έπεσε σε οικονομικό λήθαργο με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να κινδυνέψει ακόμα και ο ίδιος ο σύλλογος. Τον Απρίλιο του 2013 οι «κυανέρυθροι» αποφασίζουν να ξεκινήσουν αποχή λόγω των χρημάτων που τους οφείλονται με την διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για το θέμα τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες για πληρωμές μόλις λάβει την δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

ΑΕΚ

Τέλος, από την δύσκολη αυτή κατάσταση δεν ξέφυγε ούτε η ΑΕΚ. Τον Φεβρουάριο του 2012 η υπομονή είχε εξαντληθεί για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απείχαν από την προπόνηση, και αποφασίζουν αντί για προπόνηση να πάνε για καφέ και να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ λίγο αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση καλώντας την διοίκηση να κάνει το καθήκον της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα