Γλύκος: Τέλος στο «Γολγοθά» των 260 ημερών

Γλύκος: Τέλος στο «Γολγοθά» των 260 ημερών

Σταύρος Σουντουλίδης
Γλύκος: Τέλος στο «Γολγοθά» των 260 ημερών

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος επιστρέφει ύστερα από 260 ημέρες στα γήπεδα, βάζοντας ένα τέλος στον σοβαρό τραυματισμό του λίγο πριν από το φινάλε της περσινής σεζόν. Ο ανταγωνισμός με Πασχαλάκη και Ρέι.

Το ημερολόγιο έδειχνε «27 Μαΐου 2017», απέμεναν μόλις δύο αγώνες για το φινάλε της σεζόν, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου! Η είδηση του τραυματισμού του την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της περσινής σεζόν προκάλεσε σοκ στις τάξεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Οι συμπαίκτες του και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον ανέδειξαν MVP της σεζόν 2016-17, αλλά μόνον ο ίδιος γνώριζε την ανηφόρα που θα έπρεπε να ακολουθήσει μέχρι και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ξεκίνησε τρέξιμο και το γεγονός αυτό αποτέλεσε μία ευχάριστη είδηση, τόσο για τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του περνούσαν αργά και βασανιστικά, χρειάστηκε να μεταβεί αρκετές φορές στη Γερμανία προκειμένου να εξεταστεί και να υποβληθεί σε θεραπεία από ειδικό χειροπρακτικό, τον οποίο είχε επισκεφτεί και ένα χρόνο νωρίτερα.

Ολοι περιμέναν την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με τον ίδιο από τις αρχές του νέου Έτους, βάσει του προγραμματισμού, να ανεβάζει στροφές. Στις 4 Ιανουαρίου ακολούθησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα των υπόλοιπων τερματοφυλάκων, αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος και η επανένταξή του θα έπρεπε να συνεχιστεί προσεκτικά.

Ο Ελληνας τερματοφύλκας, εδώ και τρεις εβδομάδες, ακολουθεί κανονικά και δίχως ενοχλήσεις το πρόγραμμα της ομάδας και σήμερα είδε ξανά το όνομά του να υπάρχει στη λίστα των 18 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για ένα επίσημο παιχνίδι.

Ο «Γολγοθάς» φτάνει προς το τέλος και αυτό που απομένει είναι να αγωνιστεί εκ νέου σε κάποιο παιχνίδι του «Δικεφάλου», αν και ο συναγωνισμός με Πασχαλάκη και Ρέι είναι μεγάλος…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με την απόφασή του να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ, θέλησε να επιβραβεύσει την αγωνιστική αξία του, αλλά και να τονώσει την ψυχολογία του. Για το Ρουμάνο τεχνικό, αλλά και το υπόλοιπο τιμ, ο Γλύκος είναι μια σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες, αναγκαστικά όμως ο χώρος για τα επίσημα ματς είναι μόνο για δύο, γι’ αυτό και έμεινε εκτός ο Ροδρίγο Ρέι, από τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν κανένα απολύτως παράπονο, «είναι 100% επαγγελματίας και δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις», λένε χαρακτηριστικά, αλλά ένας εκ των τριών θα πρέπει να μείνει εκτός αποστολής.

Για τον φορμαρισμένο Αλέξανδρο Πασχαλάκη, το προφίλ του οποίου σκιαγραφήσαμε μέσα από το Gazzetta Weekend, δεν υπάρχει λόγος απουσίας, ενώ πριν από δύο ημέρες, κάναμε λόγο στο gazzetta.gr, για την… πολυκοσμία που εμφανίζουν οι «ασπρόμαυροι» στη θέση Νο 1. Θυμηθείτε τα νούμερα που συνοδεύουν μέχρι τώρα τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα