Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει εύκολα

Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει εύκολα

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει εύκολα
Ο Ολυμπιακός φέτος έχει γνωρίσει έξι ήττες εκ ων οποίων οι τέσσερις έχουν έρθει με διαφορά 22.3 πόντων κατά μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει γνωρίσει στη φετινή Euroleague μόλις 6 νίκες και να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο τρεις από αυτές έχουν έρθει με πολύ μεγάλη διαφορά.

Οι Πειραιώτες στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα (22π.), Χίμκι (28π.) και Μπασκόνια (32π.) γνώρισαν βαριές ήττες ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο του χαμένου αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8π.) βρισκόταν πίσω με διψήφια διαφορά πόντων και απλά μείωσε στο τέλος.

Ουσιαστικά οι μοναδικές ήττες που ήρθε το τέλος ήταν στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ και στο Κάουνας όπου τα ματς κρίθηκε στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τη φετινή περίοδο όταν χάνει, χάνει εύκολα. Κάποτε συνέβαινε το αντίθετο αφού έχει μείνει γνωστή στην ιστορία ως η ομάδα των ανατροπών, αλλά αυτό πλέον δε συμβαίνει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δεν μπορούν να αντιδράσουν φέτος όταν στραβώνει το παιχνίδι για αυτούς με μοναδική εξαίρεση τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε βρεθεί στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου στο -13.

Συνολικά λοιπόν ο Ολυμπιακός στις ήττες του φέτος χάνει με μέσο όρο 16.3 πόντων. Αν αφαιρέσουμε τα ματς με τη Μπάμπεργκ και την Ζαλγκίρις που κρίθηκαν στη λεπτομέρειες τότε τα άλλα τέσσερα παιχνίδια τα έχει χάσει με μέσο όρο διαφοράς 22.5 πόντων!

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

73-51

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

62-70

8

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

67-65

2

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

74-68

6

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

86-54

22

ΧΙΜΚΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

82-54

28

98 (16.3 Μ.Ο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.