Οι πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Google το 2017

Οι πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Google το 2017

Οι πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Google το 2017

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων μέσα στο 2017 και είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google.

To τέλος του 2017 πλησιάζει και όπως κάθε χρονιά, η Google παρουσιάζει τις τάσεις που κυριάρχησαν μέσα στο έτος.  Το Year in Search αναδεικνύει τα πρόσωπα, τα θέματα, τα γεγονότα και τα μέρη που κέντρισαν φέτος την προσοχή του πλανήτη μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της Google και το gazzetta.gr εξασφάλισε τη λίστα με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση στις αναζητήσεις του ελληνικού κοινού!

Μέσα λοιπόν στις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα για το 2017, υπάρχουν αγώνες του Champions League, αγώνες της Super League αλλά και το ματς μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία.

Αυτοί λοιπόν είναι οι αγώνες κατά σειρά: 

  1.  ΑΕΚ- Ολυμπιακός
  2.  Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα
  3.  Ελλάδα- Κροατία
  4.  ΑΕΚ- Μίλαν
  5.  ΑΕΚ- ΠΑΟΚ
  6. Ολυμπιακός- Μπεσίκτας
  7. ΠΑΟΚ- Παναθηναικός
  8. Ολυμπιακός- Σπόρτινγκ
  9. Ολυμπιακός- Παναθηναικός
  10. Παρτιζάν- Ολυμπιακός

Να τονίσουμε ότι για παράδειγμα η αναζήτηση στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός δεν αφορά έναν μόνο αγώνα, αλλά όσες αναζητήσεις έγιναν για ματς των δύο ομάδων μέσα στο 2017! Αντιθέτως στις περισσότερες υπόλοιπες θέσεις, οι αναζητήσεις αφορούν συγκεκριμένα ματς, όπως για παράδειγμα το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας, το Ελλάδα - Κροατία κ.α.

Μέσα στις αναζητήσεις υπάρχουν έξι ματς του Ολυμπιακού, τρία ματς της ΑΕΚ, δύο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ πέντε παιχνίδια είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τέσσερις αναζητήσεις για ματς της Super League και μία για το μπαράζ της Εθνικής!

 

Best of internet