Τελικά, θα φύγει ο Μονεμβασιώτης από τον Απόλλωνα Σμύρνης;

Τελικά, θα φύγει ο Μονεμβασιώτης από τον Απόλλωνα Σμύρνης;

bet365

Σχεδόν ένα μήνα από την ανακοίνωση πώλησης της ΠΑΕ από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη τί έχει αλλάξει και τί όχι; Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα δεδομένα στα διοικητικά του Απόλλωνα και το μέλλον της οικογένειας σ΄αυτήν.

Προσφορά ημέρας – έκπληξη σε περιμένει στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί καλά - καλά μήνας από την ημέρα όπου στα γραφεία του Απόλλωνα στην Κηφισίας, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέλυσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει παραχωρητήριο στην ΠΑΕ.

«Δεν αντέχουμε άλλο, υπάρχει μασονία στον Απόλλωνα. Είναι κατάρα η Αναγέννηση», είχε πει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της χορηγού εταιρίας «Βενέτης», Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Δεν αντέχει άλλο τον πόλεμο που δεχόταν από την εν λόγω μερίδα οπαδών και κυρίως πικράθηκε από εκείνους που δεν τον στήριξαν κόντρα σ' αυτούς που ξεκάθαρα είχαν δείξει ότι επιθυμούσαν να αποχωρήσει.

Καλώς ή κακώς και ανεξάρτητα από το αν συμφωνείς μαζί του ή όχι, η οικογένεια Μονεμβασιώτη είναι αυτή που εδώ και τέσσερα χρόνια σπαταλά (δεν επενδύει, διότι δεν έχουν ανταπόδοση τα χρήματα που δίνουν) πακτωλό χρημάτων για να φέρει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πάλι στον... αφρό. Γραφεία, πούλμαν, η εύρεση έκτασης στα Μεσόγεια για δημιουργία προπονητικού κέντρου δείχνουν την πρόθεση που υπάρχει για να εξελιχθεί ο σύλλογος και να πάει ένα βήμα πιο κάτω.

Διότι και από αυτά τα μικρά, μεγαλώνεις και μαγνητίζεις όλο και καλύτερους παίκτες να έρθουν στην ομάδα σου.

Το θέμα του προπονητικού, λοιπόν, όπως είπε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πάγωσε λόγω των εξελίξεων. Δεν αποκλείεται όμως να το υλοποιήσει κι αυτό ανεξάρτητα από το αν θα συνεχίσει να... κυβερνά το καράβι ή όχι. Μιλάμε για μια επένδυση που θα φτάσει τα 5.000.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε γιατί ποσό μιλάμε, έτσι;

Καθυστέρηση πληρωμών. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας είχε πει ότι η προσωρινή διοίκηση θα καλύπτει τις υποχρεώσεις της, μιας και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά προκειμένου να μην υπάρχουν κυρώσεις με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, αλλά με καθυστέρηση. Τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άπαντες βλέπουν τα χρήματά τους στον τραπεζικό τους λογαριασμό κάθε 5 του μήνα. Και ως άνθρωπος αλλά και ως επιχειρηματίας έχει μάθει να είναι τυπικός στα οικονομικά του. Δεν του... έβγαινε να πράξει αλλιώς.

Μεταγραφές. Ήταν, επίσης, ξεκάθαρος πως δεν θα γίνουν μεταγραφές το Γενάρη και πως η ομάδα θα πάει ως έχει μέχρι το τέλος. Στην... πιάτσα ακούγεται ότι στον Απόλλωνα ψάχνονται μέχρι και για πέντε προσθήκες. Ουδείς από την ομάδα το επιβεβαιώνει αυτό. Κι αυτό διότι κανείς δεν ξέρει αν η υπάρχουσα διοίκηση θα είναι και... αύριο το «αφεντικό». Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα είναι, λοιπόν, σίγουρα θα γίνουν κάποιες... τονωτικές «ενέσεις» στο ρόστερ. Το μέγεθος αυτών βέβαια θα εξαρτηθεί και από το αν και πόσοι θα αποχωρήσουν.

Εμπιστοσύνη σε Κασναφέρη-Βούλιτς. Για τον πρώτο είχε πει ότι «θα φύγει από την ομάδα όταν φύγουμε και εμείς από τη διοίκηση», ενώ για τον Κροάτη τεχνικό έχει τεράστια εκτίμηση και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Ήταν και ένας από τους λόγους που δήλωσε πως «η ομάδα σίγουρα θα σωθεί».

Και πάμε στο δια ταύτα. Θα συνεχίσει η οικογένεια Μονεμβασιώτη στην ομάδα ή θα αποχωρήσει;

Αν είχε βρεθεί αξιόλογη πρόταση στα χέρια του Μονεμβασιώτη, το deal θα είχε γίνει... χθες κιόλας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Μια-δυο περιπτώσεις που έδειξαν ότι ενδιαφέρονται, στο άκουσμα να γίνει ραντεβού παρουσία νομικών, δεν έκαναν καν δεύτερο τηλεφώνημα.

Το αίσθημα ευθύνης, τα χρήματα που ήδη έχουν δοθεί αλλά κι η... καρδιά του (που δεδομένα χτυπάει για τον Απόλλωνα) τον κρατούν στο να είναι το αφεντικό μέχρι σήμερα. Και θα τον κρατούν σ' αυτήν την θέση όσο δεν βρίσκεται άλλος να αναλάβει. Δεδομένα, μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο. Για μετά το καλοκαίρι; Δεν ξέρει κανείς να το απαντήσει αυτό.

Τα απαραίτητα βήματα για παραχώρηση των μετοχών έγιναν. Συγκεκριμένα απευθύνθηκαν προς τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, προς το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς (Σταμάτη Βελλή) και σε κάποιους επώνυμους Απολλωνιστές. Αποτέλεσμα δεν υπήρξε, μιας και όλοι ήταν όλοι αρνητικοί στο να αναλάβουν τη συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται, οπότε αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η συγκεκριμένη οικογένεια συνεχίζει διακριτικά (ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο, μόνο ο πρόεδρος της ομάδας Έκτορας δηλώνει "παρών") να προσφέρει τα απαραίτητα της λειτουργίας της ΠΑΕ Απόλλων μέχρι να επιτύχει την απεμπλοκή της. Αυτό που φαίνεται να αναμένουμε είναι μια λιτή ανακοίνωση που θα μας γνωστοποιεί το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όταν αυτό θα έχει κλειδώσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα