Φάκελος: Οι τραυματισμένοι της ΑΕΚ

Φάκελος: Οι τραυματισμένοι της ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Φάκελος: Οι τραυματισμένοι της ΑΕΚ

bet365

Πλήρης αναφοορά για όλες τις περιπτώσεις παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην Ένωση. Κοινώς για τους: Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Κονέ, Λόπες, Τσόσιτς και Γιακουμάκη.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μπάρκας έχει φορέσει γάντια αλλά η επάνοδός του γίνεται σιγά - σιγά μέχρι να δώσει το οκ ο γιατρός που τον χειρούργησε ώστε να ενσωματωθεί και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Τσιγκρίνσκι ακόμα έχει τον νάρθηκα αλλά κάτω από τον αγκώνα και κάνει προπονήσεις με μπάλα. Βέβαια και ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μέχρι να πάρει το πράσινο φως για να βγάλει τον νάρθηκα και να βάλει το ειδικό προστατευτικό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις προπονήσεις.

Το ιατρικό επιτελείο έχει πει στον Τσιγκρίνσκι ότι θα πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικός αυτή την φορά σε σχέση με πέρυσι που παραλίγο να παίξει με... σπασμένο χέρι. Τα πράγματα βεβαίως είναι καλύτερα τώρα γιατί δεν προέρχεται από συντριπτικό κάταγμα σαν αυτό που έκανε πέρυσι και χειρουργήθηκε για να ξαναγίνει... χέρι.

Από την πλευρά του ο Κονέ εξακολουθεί το δικό του πρόγραμμα σε ολοένα και υψηλότερους ρυθμούς προκειμένου να έρθει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας. Ο χρονικός ορίζοντας είναι μάλλον η επόμενη εβδομάδα ανάλογα με το πως θα είναι ο ίδιος και χωρίς να υπάρξει το παραμικρό ρίσκο για να μπει έτοιμος και να αποφύγει τα... περσινά του Χριστοδουλόπουλου.

Αυτή η εβδομάδα που τρέχει (ρεπορταζιακά και παρα... ιατρικά) είναι σημαντική πρώτα για Λόπεζ που πάει ολοένα και καλύτερα και ανεβάζει και θα τον τσεκάρουν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας και λίγο μετά για Τσόσιτς ο οποίος επίσης πάει πολύ καλά αλλά και αυτός χωρίς να υπάρξει ρίσκο υποτροπής...

Όσον αφορά τον Γιακουμάκη ιατρικά είναι 100% ΟΚ, αλλά η περίπτωσή του είναι φάση Κονέ γιατί αυτή τη στιγμή έχασε πολύ χρόνο και με την σκωληκοειδίτιδα και δουλεύει πλέον σε βελτίωση φυσικής κατάστασης.

Να πούμε εδώ ότι όλοι οι τραυματίες δεν έχουν χάσει προπόνηση-κάτι που φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την δίψα τους να ξεπεράσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν-δεν έχουν κάνει ρεπό και βρίσκονται σε διαδικασία εντατικής θεραπείας και σαββατοκύριακα πλέον.

Για τον λόγο αυτό και όλο το ιατρικό τιμ είναι 100% ικανοποιημένο από την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή.

Στα της προπόνησης της Τρίτης, ολοκληρώθηκε με απόντες και τους διεθνείς. Ο αδειούχος χθες Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ κανονικά έλαβε μέρος και ο Γιαννούτσος. Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα λόγω ίωσης ακολούθησε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν και οι Γιώργος Γιακουμάκης, Ελντερ Λόπεζ και Ούρος Τσόσιτς. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στα Σπάτα στις 7 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα