Superleague: Η διαιτησία συνεχίζει να είναι στα χειρότερά της... (pics)

Gazzetta team
Superleague: Η διαιτησία συνεχίζει να είναι στα χειρότερά της... (pics)

bet365

Η νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο καλά δεν έχει ξεκινήσει. ΕΠΟ και ΚΕΔ άλλαξαν χέρια, αλλά όπως φαίνεται τα διαιτητικά λάθη παραμένουν.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τα λάθη των διαιτητών είναι συνεχόμενα, λάθη που έχουν αλλoιώσει αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πάντως, πως η 4η αγωνιστική είχε τα περισσότερα λάθη από κάθε άλλη φορά, λάθη εξόφθαλμα.

Ξεκίνημα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τις δύο ομάδες να φεύγουν με πολλά παράπονα. Στο Λιμάνι είχαν παράπονα για το πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης, αφού στο ξεκίνημα που έφερε το χέρι του Ιγκλέσιας, η μπάλα έχει βγει ολόκληρη άουτ. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες τα έχουν με τον βοηθό Μπαλτά για ένα οφσάιντ, ενώ έντονα είναι τα παράπονά τους για την φάση του πέναλτι του Ιγκλέσιας όταν το σουτ του Ανδρούτσου βρίσκει στα πλευρά του Αργεντινού άσου.

Την Κυριακή οι άσχημες διαιτησίες συνεχίστηκαν στην Λάρισα και στο ματς της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, εκεί όπου οι Περιστεριώτες πετυχαίνουν καθαρό γκολ στο 85’ με την κεφαλιά του Ρισβάνη, αλλά διαιτητής και βοηθός δεν είδαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, ενώ υπάρχει και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στον στόπερ του Ατρομήτου.

Τα λάθη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με το πέναλτι της ΑΕΚ στην ανατροπή του Λιβάια η οποία έγινε εκτός περιοχής με τον Βάτσιο να δείχνει λανθασμένη την άσπρη, την ώρα που και στην Ένωση έχουν παράπονα για αποβολή παίκτη της Λαμίας στο 47'.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών όπως την ανύπαρκτη αποβολή του Μίλιτς στο ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία στο Περιστέρι, το πέναλτι στον Λισγάρα που δεν δόθηκε στην Ξάνθη, αλλά και τις δίκαιες διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα για δύο φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον αγώνα. Αρχικά η αποβολή του Γρομητσάρη στο ξεκίνημα του αγώνα πάνω στον Τσάβες, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Σοϊλέδης βρίσκει τον Καμπέσας με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να μην καταλογίζει την παράβαση.

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα διαιτητικά «εγκλήματα» συνεχίζονται παρά την αλλαγή προσώπων σε ΕΠΟ και ΚΕΔ και θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα ώστε όλοι οι αγώνες να διεξαχθούν επί ίσοις όροις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα