Όλα τα επεισόδια του Ζντοβτς (vids)

Όλα τα επεισόδια του Ζντοβτς (vids)

Όλα τα επεισόδια του Ζντοβτς (vids)

bet365

1...2...3... 5! Όχι, δεν μαθαίνουμε να μετράμε εδώ στο gazzetta.gr, απλά θυμηθήκαμε τα πέντε περιστατικά... έκρηξης του Γιούρι Ζντοβτς!

Ο Γιούρι Ζντοβτς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ! Η θητεία του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε έπειτα από το τρελό ξέσπασμά του προς τη διαιτησία στον αποκλεισμό με τη Μονακό και τώρα που... πήρε τις βαλίτσες του για Σλοβενία θυμηθήκαμε τα πέντε περιστατικά του έκρυθμου τεχνικού!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αμβούργο - Γκλάντμπαχ.


1. Ζντοβτς vs Κούπερ

Τι ήθελε να τον βγάλει αλλαγή; O DJ Κούπερ περνάει στον πάγκο κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου στην αναμέτρηση στην έδρα με τον Αρκαδικό. Ο Αμερικανός... τα πήρε στο κρανία, ο Ζντοβτς δεν ήταν ψυχραιμότερος και μετά από έντονη λογομαχία πλησίασε τον παίκτη του απειλητικά πριν τον στέιλει στ' αποδυτήρια. Περιττό να πούμε πως ο Κούπερ αποχώρησε από το ρόστερ.

2. Ζντοβτς vs Μπράουν


Η ΑΕΚ υποδέχτηκε την Κηφισιά και η δεύτερη περίοδος ήταν εκρηκτική. Αντίστοιχο επεισόδιο με το πρώτο. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν περνάει στον πάγκο κι ακούει... γαλλικά από τον προπονητή του. Ο Αμερικανός... δεν απαντάει, ο Ζντοβτς συνεχίζει να του τα... ψέλνει μέχρι που ο Μπράουν απάντησε! Ο Μαρκ Κάρτερ... μπήκε ανάμεσα για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Παρόλα αυτά πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος.

3. Zντοβτς vs Γκριν


Ο Ολυμπιακός περίμενε την ΑΕΚ στις 6 Μαΐου, αλλά όλοι θυμόμαστε το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Τορίν Γκριν και τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος αντικατέστησε τον Αμερικανό γκαρντ στο 14' στο Game 2 της πρώτης ημιτελικής σειράς. Όσο έπαιρνε την θέση του στον πάγκο ο Γκριν τα... άκουγε από τον κόουτς του μέχρι που γύρισε και του είπε: «άντε γαμ...» χτυπώντας το χέρι στις διαφημιστικές πινακίδες και κινήθηκε εναντίον του. Οι συμπαίκτες του τον ηρέμησαν και έφυγε από το ΣΕΦ με ταξί.

4. Ζντοβτς vs Μαυροειδής


Το περιβόητο χαστούκι στον Δημήτρη Μαυροειδή! Ο Γιούρι Ζντοβτς έδινε οδηγίες στο time out στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάσαρι, ο ψηλός της ΑΕΚ, έδειξε να γελάει κι ο Σλοβένος φρόντισε να τον επαναφέρει. Με τον δικό του τρόπο...

5. Zντοβτς vs διαιτητών... κι ο Θεός μαζί μας.

Ο Ντούσαν Σάκοτα σηκώνεται για τρεις από την κορυφή! Μέσα! Μόνο που αντί να μειώσει η ΑΕΚ στους 7 πόντους, οι διαιτητές έδωσε φάουλ στο σκριν του Ελόνου... η συνέχεια ανεπανάληπτη. Ο Ζντοβτς μπαίνει στο παρκέ εκτός εαυτού, ο Μάικλ Ντίξον προσπαθεί μάταια να τον βγάλει έξω...Κι η ΑΕΚ μένει για σχεδόν 13 λεπτά χωρίς προπονητή. Η ομάδα επέστρεψε χωρίς την πρόκριση από το Μονακό και ο Γιούρι αποχαιρέτησε την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα