Λέτο, το πιο γρήγορο πιστόλι

Λέτο, το πιο γρήγορο πιστόλι

Νίκος Ρόλλας
Λέτο, το πιο γρήγορο πιστόλι

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τα στατιστικά του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος χρειάζεται 36,5 λεπτά λιγότερα από τον Μπράουν Ιντέγε για να βρει δίχτυα.

Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο, τον Φεβρουάριο, στον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίστηκε από μεγάλη μερίδα του κόσμου με επιφυλακτικότητα... Δεν ήταν λίγοι εκείνοι άλλωστε που τον θεωρούσαν «τελειωμένο», «σακάτη» και «παλαίμαχο ποδοσφαιριστή», όμως ο Αργεντίνος με το... καλημέρα, έσπευσε να τους διαψεύσει όλους...

Στα 12 τελευταία ματς της σεζόν που αγωνίστηκε πέρυσι, μέτρησε 5 και 8 ασίστ, όμως και πάλι υπήρχαν κάποιοι που δεν το πίστευαν. Θεωρούσαν πως απλά έτυχε και πως επιδόσεις σαν και αυτές αποτελούσαν... ταβάνι για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος όμως κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, επιβεβαιώνει την μεγάλη του κλάση, της απίστευτες ικανότητές του και το τεράστιο πάθος που έχει. Μπορεί από πλευράς ταχύτητας να μην είναι ο παίκτης του 2010, όμως με τα παραπάνω στατιστικά προσπαθεί και σε πολλές περιπτώσεις τα καταφέρνει να καλύψει την συγκεκριμένη του αδυναμία.

Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνουν και οι φετινές του επιδόσεις, όπου σε 4 ματς που έχει αγωνιστεί στην SuperLeague, μετράει ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ, έχοντας μάλιστα ως μέσο όρο 1 γκολ ανά 3,8 τελικές προσπάθειες. Επίδοση που αυτομάτως τον κατατάσσει ως τον πιο εύστοχο παίκτη του «τριφυλλιού» (ο Κριστιάν Λεντέσμα που έχει 1/2,3 δεν υπολογίζεται), ακόμα και από τον Μάρκους Μπεργκ που χρειάζεται 6,3 τελικές για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό όμως που πραγματικά είναι εντυπωσιακό, είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο «Σέμπα», προκειμένου να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Έχοντας παίξει συνολικά 238 λεπτά στo πρωτάθλημα και έχοντας 4 γκολ, χρειάζεται περίπου μία ώρα παιχνιδιού για να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ. Για την ακρίβεια 59,5 λεπτά... Δηλαδή 36,5 λεπτά (1/96 λεπτά) λιγότερα από τον Ιντέγε Μπράουν του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 τέρματα και 27,7 (1/87,2 λεπτά) από τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 5.

ΟΝΟΜΑΓΚΟΛΓΚΟΛ/ΤΕΛΙΚΕΣΓΚΟΛ/ΧΡΟΝΟ
ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ61/2,31/96
ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ51,2,21/87.2
ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ41/3,81/59,5

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα