Οι παίκτες με το μεγαλύτερο... μεροκάματο! (pics)

Οι παίκτες με το μεγαλύτερο... μεροκάματο! (pics)

bet365

Ποιοι είναι δέκα ποδοσφαιριστές που κάθε εβδομάδα βλέπουν τον τραπεζκό τους λογαριασμό να φουσκώνει περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφο τους; Στο gazzetta.gr έχουμε την απάντηση!

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε τους παίκτες με τη μεγαλύτερη περιουσία! Ε, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς που... ετοιμάζουν την προίκα τους.

Το χρήμα που έχουν ρίξει οι Κινέζοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι αμύθητο. Λογικό, λοιπόν, οι παίκτες που αγωνίζονται εκεί να «καθαρίζουν»... τρελό χρήμα.

Χουλκ και Πελέ είναι οι παίκτες με το πιο παχυλό.. βδομαδιάτικο, ενώ οι Γιαγιά Τουρέ, που ο Γκουαρδιόλα ΔΕΝ τον θέλει, αμείβεται το ίδιο με τον Αγουέρο.

Από την πλευρά του, ο Πολ Πογκμπά, είναι τρίτος στη λίστα ενώ ο Νεϊμάρ με την ανανέωσή του θα... τσεπώνει όσα κι ο Μέσι! Στη Μαδρίτη, ο Ρονάλντο είναι Μίδας κι ο Ρούνεϊ, μπορεί να μην περνάει τις καλύτερες μέρες του στο Μάντσεστερ, αλλά σίγουρα με τόσα λεφτά που παίρνει έχει πολλές επιλογές για να... πνίξει τον πόνο του.

Χουλκ - 360.000 ευρώ / εβδομάδα

Γκρατσιάνο Πελέ - 325.000 ευρώ / εβδομάδα

Πολ Πογκμπά - 325.000 ευρώ / εβδομάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο - 323.425 ευρώ / εβδομάδα

Νεϊμάρ - 308.000 ευρώ / εβδομάδα

Λιονέλ Μέσι - 308.000 ευρώ / εβδομάδα

Γουέιν Ρούνεϊ - 292.000 ευρώ / εβδομάδα

Γιαγιά Τουρέ - 258.000 ευρώ / εβδομάδα

Σέρχιο Αγουέρο - 258.000 ευρώ / εβδομάδα

Ασαμόα Γκιάν - 255.000 ευρώ / εβδομάδα

Πηγή: thesun.co.uk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα