Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής το 2015

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής το 2015

bet365

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του 2015 βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με το «Forbes».

Έτσι όπως ανέδειξε τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους ως προς την αξία τους και την οικονομική τους κατάσταση, το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό ασχολήθηκε και με τους... τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέδειξε, λοιπόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος για το 2015 παγκοσμίως, λαμβάνοντας περί τις 660.000 ευρώ για κάθε γκολ ή ασίστ που έκανε!

Συνδυαστικά, με τον μισθό και τα μπόνους που απολαμβάνει από το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος αστέρας είδε το ταμείο του να γεμίζει κατά 71,8 εκατ.ευρώ μέσα στο προηγούμενο έτος!

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ααλμποργκ - Κοπεγχάγη, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Δεύτερος έρχεται ο Λιονέλ Μέσι με τα 67,4 εκατ.ευρώ που έλαβε μέσα στο 2015, με το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού να εξοικονομείται από τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει ο Αργεντινός.

Στην 3η θέση έρχεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έβγαλε 32,3 εκατ.ευρώ, τέταρτος ο Νεϊμάρ με τα 31,5 εκατομμύρια και την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει ο Γκάρεθ Μπέιλ με τα 29,7 εκατ.ευρώ.

 

Τελευταία Νέα