Πούλησε 52.000 διαρκείας η Γουέστ Χαμ!

Πούλησε 52.000 διαρκείας η Γουέστ Χαμ!

Πούλησε 52.000 διαρκείας η Γουέστ Χαμ!

bet365

Πανζουρλισμός στις τάξεις των οπαδών της Γουέστ Χαμ για την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Αν και η νέα έδρα των «σφυριών» έχει χωρητικότητα 60.000 θέσεων, οι 52.000 από αυτές θα είναι... ρεζερβέ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ελαττώνοντας στο ελάχιστο τα διαθέσιμα μεμονωμένα εισιτήρια που θα μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος.

Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, επιβεβαίωσε ότι έχουν διατεθεί 52.000 κάρτες διαρκείας για το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το οποίο θα είναι πανέτοιμο από το καλοκαίρι για να υποδεχθεί τον σύλλογο της πρωτεύουσας.

Η τρέλα των οπαδών της Γουέστ Χαμ δεν έχει τελειωμό, με τον κόσμο να τιμά το «Boleyn Ground» σε κάθε ευκαιρία προτού αυτό κλείσει τις πύλες του και το βράδυ της Τρίτης, το ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι το τελευταίο στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα