Μπαίνουν Κινέζοι και στην Ίντερ

Μπαίνουν Κινέζοι και στην Ίντερ

Μέρος του πακέτου των μετοχών της Ίντερ, αλλά σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία, αναμένεται να εξαγοράσει μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στην Κίνα, η Suning Commerce Group.  

Μπαίνουν Κινέζοι και στην Ίντερ

Έπειτα από τα δημοσιεύματα περί της πώλησης της Μίλαν σε Κινέζους, των οποίων η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, προέκυψαν σενάρια και για πώληση ποσοστού 20-30% των μετοχών των «νερατζούρι» σε κινεζικό εμπορικό κολοσσό.

Πρόκειται για την Suning Commerce Group, όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», με την εν λόγω εταιρεία να μετράει συνεργασίες με περισσότερα από 1.600 καταστήματα σε 700 περιοχές στην Κίνα, το Χονγκ – Κονγκ και την Ιαπωνία, με ποικιλία προϊόντων.

Η εξαγορά του μέρους των μετοχών της Ίντερ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, έναντι 80 εκατ.ευρώ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Έρικ Τοχίρ, να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία πρόθεση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου και επιθυμεί να συνεχίσει να είναι εκείνος που θα «τρέχει» τα πάντα στον σύλλογο.  

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Best of internet