Όλα στη... φόρα: Το συμβόλαιο με τα «χρυσά» μπόνους του Νεϊμάρ!

Όλα στη... φόρα: Το συμβόλαιο με τα «χρυσά» μπόνους του Νεϊμάρ!

Όλα στη... φόρα: Το συμβόλαιο με τα «χρυσά» μπόνους του Νεϊμάρ!

bet365

Πόσα παίρνει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα; Ποια είναι τα μπόνους που προβλέπονται; Πόσα πρέπει να δώσει κάποιος σύλλογος για να τον κάνει να φύγει από την Μπαρτσελόνα; Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στη... φόρα!

Το Football Leaks «χτυπάει» ξανά και αυτή τη φορά για τα... καλά!

Το συμβόλαιο που βγάζουν στη φόρα είναι αυτό του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι το καλοκαίρι του 2018 και ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφονται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζονται έτοιμες να του προσφέρουν ένα... καράβι λεφτά για να τον κάνουν δικό τους.

Πάμε να δούμε, όμως, τι αναγράφεται στους όρους του 18σέλιδου συμβολαίου, το οποίο είναι αρκετά περίπλοκο με αρκετούς όρους και πολλά... ψιλά γράμματα.

Αρχικά, το εν λόγω συμβόλαιο υπογράφηκε στις αρχές του Ιουνίου του 2013 και τέθηκε σε πλήρη ισχύ από τα τέλη του μήνα. Οι Μπερτομέου-Ροσέλ και ο Νεϊμάρ με τον πατέρα του, που εμφανίζεται ως εκπρόσωπός του είναι οι άνθρωποι που το έχουν υπογράψει.

Βάσει αυτού, ο Νεϊμάρ έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 8.500.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, ενώ όπως υποστηρίζεται ο Βραζιλιάνος αμείβεται με 5.000.000 ευρώ τον χρόνο - ποσό που θεωρείται μικρό για την αξία του.

Ωστόσο, υπάρχουν ένα κάρο μπόνους που εκτοξεύουν τα έσοδά του.

Βάσει όλων των... παράπλευρων μπόνους, ο Νεϊμάρ αναμένεται να πάρει από τους «μπλαουγκράνα» 49.500.000 ευρώ μόνο ως μπόνους συνολικά.

Κάποια από αυτά τα μπόνους προϋποθέτουν:

1. Αν παίξει ο Νεϊμάρ στο 60% των ματς, τότε η Μπαρτσελόνα οφείλει να του δώσει επιπλέον 1.62.500 ευρώ.

2. Για κάθε απευθείας πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Champions League, θα παίρνει άλλα 637.500 ευρώ.

3. Για κάθε πρόκριση από τους ομίλους του Champions League θα... τσεπώνει άλλα 425.000 ευρώ.

4. Επίσης για κάθε τίτλο που κατακτά η ομάδα του, ο Νεϊμάρ έχει και το αντίστοιχο μπόνους. Το πρωτάθλημα του βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 637.000 ευρώ, το Champions League 850.000 ευρώ και το Copa del Rey άλλα 850.000 ευρώ.

Όλα αυτά τα μπόνους αυξάνονται ανάλογα με τους τίτλους που κατακτά η Μπαρτσελόνα και μειώνονται αν εκείνος δεν παίξει πάνω από το 50% των αγώνων.

Επίσης, αν ο Νεϊμάρ κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, θα έχει ως «δωράκι» άλλα 425.000 ευρώ.

Πόσα θα πρέπει να δώσουν όμως Ρεάλ ή Παρί αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους; Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 190.000.000 ευρώ! Η λυπητερή πάει στο τέλος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα