Επένδυση Σαββίδη με φόντο το Μουντιάλ του 2018

Gazzetta team
Επένδυση Σαββίδη με φόντο το Μουντιάλ του 2018

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης τα πηγαίνει περίφημα σ’ ότι αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στη Ρωσία προχωρώντας σε νέες επενδύσεις με φόντο το Μουντιάλ του 2018.

Η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη "AGROCOM" εξαγόρασε το μεγαλύτερο κατασκευαστή πλακών πεζοδρομίου στην πρωτεύουσα του Ντόν, Ροστόβ "AksayStroyProm".

Ο ιδιοκτήτης της "AGROCOM", Ιβάν Σαββίδης για άλλη μια φορά απέδειξε τον τίτλο του διορατικού επιχειρηματία που του αποδίδεται. Πριν λίγες μέρες η "AGROCOM", ανακοίνωσε την εξαγορά τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, της εταιρείας "AksayStroyProm" (εμπορικό σήμα "Betteks»), που αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πλακών πεζοδρομίου στο Ροστόφ, αλλά και τη Νότια Ρωσία. Η εταιρεία ιδιοκτησίας της Ίνας Νταβιντένκο, βρέθηκε σε οικονομικά δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί στην πρόταση Σαββίδη για εξαγορά.

Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός των άλλων είναι πλέον ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλακών πεζοδρομίου στη Νότια Ρωσία. Οι λόγοι είναι σαφείς για τον Σαββίδη. Πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο '18 και οι πλάκες πεζοδρομίων θα είναι πλέον περιζήτητες για την ανάπτυξη και καλωπισμό του Ροστόβ και όχι μόνο.

Πέρα απ' αυτό, είναι ήδη γνωστό το σχέδιο του Δήμου για διαμόρφωση πεζοδρόμου στο κέντρο της πόλης, αλλά και η ανάγκες στο πάρκο Θεάτρου που ανήκει ήδη στην "AGROCOM".

Πηγή: bsgreeks.blogspot.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα