Πλουσιότερος όλων ο Τζόρνταν!

Πλουσιότερος όλων ο Τζόρνταν!

Πλουσιότερος όλων ο Τζόρνταν!

Ο Μαίκλ Τζόρνταν έχει δημιουργήσει μυθική περιουσία!Μετά από τόσα χρόνια που έχει αποσυρθεί βλέπει τα έσοδα του να αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς, και να έχουν φτάσει στο 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Ο κορυφαίος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών γράφοντας μοναδική ιστορία στο άθλημα κατάφερε να χτίσει ένα «μύθο» γύρω από το όνομα του. Αυτός ο «μύθος» ξεπερνάει τα αθλητικά πλαίσια, αφού είναι και αρκετά τα χρόνια που έχει σταματήσει να παίζει, και πλέον τον καθιστά έναν οικονομικό... ογκόλιθο.

Σύμφωνα με τον περιοδικό Forbes ο Τζόρνταν έγινε πλουσιότερος κατά 110 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2015 φτάνοντας συνολικά τα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά, και αυτό το νούμερο τον φέρνει στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλά αμειβόμενους αθλητές που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, συμπληρώνοντας την κορυφή που κρατά και στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του ΝΒΑ.

Οι διαφημίσεις και οι επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει θα κρατήσουν τον Τζόρνταν στην κορυφή, όπως φαίνεται, για πολλά χρόνια.

Μάικλ Τζόρνταν (μπάσκετ) 110 εκατομμύρια
Ντέιβιντ Μπέκαμ (ποδόσφαιρο) 65 εκατομμύρια
Άρνολντ Πάλμερ (γκολφ) 40 εκατομμύρια
Τζούνιορ Μπρίτζμαν (μπάσκετ) 32 εκατομμύρια
Τζέρι Ρίτσαρντσον (φούτμπολ) 30 εκατομμύρια
Τζακ Νικλάους (γκολφ) 26 εκατομμύρια
Σακίλ Ο’Νιλ (μπάσκετ) 22 εκατομμύρια
Ρότζερ Πένσκι (μηχανοκίνητα σπορ) 20 εκατομμύρια
Γκάρι Πλέιερ (γκολφ) 19 εκατομμύρια
Μάτζικ Τζόνσον (μπάσκετ) 18 εκατομμύρια

*τα ποσά είναι σε δολάρια

Πηγή: forbes.com

Best of internet