Έτσι έγινε η μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο

Κώστας Ζάλιαρης
Έτσι έγινε η μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τσάμπι Αλόνσο έβγαλε στη δημοσιότητα το «Football Leaks». Οι ... δόσεις και το φιλικό ματς.

Οι Βαυαροί απέκτησαν τον Ισπανό μάστερ της μεσαίας γραμμής από τη «βασίλισσα», το καλοκαίρι του 2014, έναντι 9 εκατ.ευρώ.

Αυτά τα 9 εκατομμύρια, σύμφωνα με τη διαρροή από το «Football Leaks», θα διατίθεντο σε τρεις δόσεις προς τον ισπανικό σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, τα 4 πρώτα εκατομμύρια θα έμπαιναν στον λογαριασμό των «μερένχες» 72 ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την έγκριση της FIFA, τα 3,5 εκατομμύρια θα τα λάμβαναν οι Ισπανοί στις 15 Ιουλίου 2015 και το υπόλοιπο 1,5 έπειτα από τις 30 συμμετοχές του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κάποια στιγμή πριν από το φινάλε της σεζόν 2017-2018, με τη Ρεάλ να πληρώνει όλα τα έξοδα της μετακίνησης των Γερμανών στην ισπανική πρωτεύουσα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα