Τόσο κοστίζει ο Μπέιλ στη Ρεάλ για κάθε ματς!

Τόσο κοστίζει ο Μπέιλ στη Ρεάλ για κάθε ματς!

Κώστας Ζάλιαρης
Τόσο κοστίζει ο Μπέιλ στη Ρεάλ για κάθε ματς!

bet365

Βάσει του χρόνου συμμετοχής του και των προβλημάτων τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει φτάσει σε σημείο να... κοστίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης περίπου 1 εκατ.ευρώ ανά ματς!

Ο Ουαλός σούπερ σταρ που βάσει των διαρροών από το «Football Leaks» είναι όντως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου με το ποσό να ξεπερνάει τελικά τα 100 εκατ.ευρώ, αυτές τις μέρες παραμένει εκτός λόγω του τρίτου μυϊκού τραυματισμού που αντιμετωπίζει για την τρέχουσα σεζόν.

Από τα λεπτά συμμετοχής που θα μπορούσε να έχει μέχρι και αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου στα παιχνίδια της «βασίλισσας», ο διεθνής εξτρέμ έχει συμπληρώσει μόλις το 46%, κάτι που βάσει του κόστους του (από τις δυόμιση σεζόν μέχρι τώρα), κάνει τους ανθρώπους της Ρεάλ να μετρούν μείον 750.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που βλέπουν τον Μπέιλ στο χορτάρι!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιορέντε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Θέλτα με τη Σεβίλλη.

Την πρώτη του χρονιά είχε συμπληρώσει 61% των πιθανών λεπτών συμμετοχής σε 44 παιχνίδια και τη δεύτερη, είχε 48 ματς με 76%.

Σε αυτά τα 92 παιχνίδια, έχει κοστίσει 69 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει ότι βγαίνει 750.000 ευρώ, σύμφωνα και με τους υπολογισμούς της «AS».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα