Τρομερό ρεκόρ από την Πρέμιερ στα χρήματα των μεταγραφών!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερό ρεκόρ από την Πρέμιερ στα χρήματα των μεταγραφών!

bet365

Το 1 δις λίρες ξεπέρασε το ποσό που έχουν διαθέσει τη φετινή σεζόν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για μεταγραφές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το κορυφαίο πρωτάθλημα!

Το χρήμα ρέει... άφθονο στην Αγγλία και το προϊόν της Barclay's Πρέμιερ Λιγκ φροντίζει να γίνεται ακόμα καλύτερο, ακόμα πιο ανταγωνιστικό, ακόμα πιο... δραματικό σε ό,τι αφορά την κατάσταση στο κυνήγι του τίτλου.

Όπως γνωστοποίησε η «Deloitte», δημοφιλής εταιρεία ελέγχου οικονομικών στοιχείων, στην Πρέμιερ Λιγκ, σήμερα, ξεπεράσει το ποσό του 1 δις ευρώ για χρήματα που πηγαίνουν σε μεταγραφές αναφορικά με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αν σκεφτεί κανείς τις εμπορικές συμφωνίες που επιτυγχάνονται, τα έσοδα που έρχονται από τα τηλεποπτικά δικαιώματα έπειτα από το... εξωπραγματικό «deal» με το «BT» και το «SkySports», ίσως το καλοκαίρι, που θα υπάρχει και περισσότερος χρόνος σε σχέση με τον Ιανουάριο, να γίνει το... έλα να δεις!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα