Αγοράζει τη Λανς η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγοράζει τη Λανς η Ατλέτικο Μαδρίτης!

bet365

Μια περίεργη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Equipe» καθώς κάνει λόγο για προφορική συμφωνία ώστε η Ατλέτικο Μαδρίτης ν' αγοράσει τη Λανς και να τη λυτρώσει από τα οικονομικά προβλήματα!

Βάσει του γαλλικού δημοσιεύματος, το αφεντικό των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, έχει έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας, Χαφίζ Μαμάντοφ, καταγωγής εκ του Αζερμπαϊτζάν και οι δυο τους έχουν δώσει τα χέρια για να περάσει η Λανς στα... περιουσιακά στοιχεία της Ατλέτικο.

Η συμφωνία αυτή θα πρέπει ν' αποτυπωθεί και στο χαρτί εν συνεχεία, προκειμένου να μεταφερθεί υπογεγραμμένη στον πρόεδρο της Λανς, Ζερβέ Μαρτέλ, ο οποίος από την πλευρά του θα πάρει την τελική έγκριση από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του γαλλικού πρωταθλήματος για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του γαλλικού συλλόγου.

«Είναι περίπλοκο, αλλά μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό» φέρεται να έχει τονίσει σε εφημερίδα της Γαλικίας, άνθρωπος της Ατλέτικο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα