Με πάνω από 100 εκ. ευρώ στη Ρεάλ ο Μπέιλ!

Gazzetta team
Με πάνω από 100 εκ. ευρώ στη Ρεάλ ο Μπέιλ!

bet365

Το πραγματικό νούμερο της συμφωνίας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ, διέρρευσε στον τύπο με το ποσό να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια!

Ψέματα έλεγε όλα αυτά τα χρόνια η Ρεάλ σε ότι αφορά την τιμή με την οποία απέκτησε τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότενα, Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «football leaks», που έδωσε στην δημοσιότητα το έγγραφο της συμφωνίας.

Από αυτό προκύπτει, πως ο Μπέιλ μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης για το ποσό των 100.759.417 ευρώ και όχι για 91 εκατομμύρια όπως είχαν ανακοινώσει από την «βασίλισσα». Έτσι, αυτή η μεταγραφή είναι πιο ακριβή από του Κριστιάνο που είχε κοστίσει 96 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που στην Ρεάλ ποτέ δεν παραδέχτηκαν.

Εκτός από το ποσό, αποκαλύφθηκαν και άλλοι όροι στη συμφωνία, όπως η ρήτρα 11,7 εκατομμυρίων ευρώ που θα έδινε η Ρεάλ στην Τότεναμ αν πουλούσε τον ποδοσφαιριστή πριν την 1/9 του 2015 σε αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει πως στα Μέσα θα λεγόταν πως το deal έκλεισε στα 91.589.842 ευρώ, όπως ήταν γνωστό μέχρι σήμερα, και ότι η Τότεναμ δεν είχε δικαίωμα να βγάλει τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία στον Τύπο. Ακόμα ένας όρος που έχει στο συμβόλαιό του ο Μπέιλ, λέει πως ο Ουαλός δεν μπορεί να μιλήσει αρνητικά για την πρώην του ομάδα, αλλά και για τον πρόεδρό της.

Τέλος, η Τότεναμ μπορεί να «ματσάρει» πρόταση από αγγλική ομάδα αν αυτή φτάσει στην Ρεάλ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019, εντός 72 ωρών. Μάλιστα, αν η ομάδα που κάνει την πρώτη πρόταση, επιστρέψει με μεγαλύτερη προσφορά, αυτό δεν επηρεάζει την Τότεναμ που κάνει αυτομάτως δικό της τον ποδοσφαιριστή!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα